Copil de 13 ani din București, atacat de șase câini maidanezi, într-o comună din Teleorman

Copil de 13 ani din București, atacat de șase câini maidanezi, într-o comună din Teleorman
Copil de 13 ani atacat de șase câini maidanezi în Teleorman / Sursa FOTO: Facebook.com
Publicat: 24/01/2023, 20:39
Actualizat: 24/01/2023, 20:43

Un copil de 13 ani din București, aflat pe un moped, a fost atacat de șase câini maidanezi. Incidentul s-a petrecut într-o comună din județul Teleorman.

Copilul se afla în vizită la bunici.

Atacat de câini în timp ce se plimba

El se afla pe un moped în comuna Conțești când a fost atacat de 6 câini comunitari. A scăpat din colții câinilor refugiindu-se în curtea unei case.

În urma evenimentului, copilul a fost rănit, fiind transportat la spital de tatăl său.

Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul, având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria. În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Poliția Teleorman.

A fost întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase