Copilă de 13 ani din Bacău, violată cu bestialitate de trei bărbați. Indivizii au obligat-o să se prostitueze și i-au furat bijuteriile

Copilă de 13 ani din Bacău, violată cu bestialitate de trei bărbați. Indivizii au obligat-o să se prostitueze și i-au furat bijuteriile
Foto cu caracter ilustrativ/Sursa/Shutterstock
Publicat: 16/02/2022, 15:18
Actualizat: 16/02/2022, 15:19

O copilă de 13 ani din Bacău a fost violată cu bestialitate de trei bărbați. Indivizii nu s-au liniștit și au obligat-o să se prostitueze, furându-i chiar și bijuteriile din aur pe care fata le purta.

Conform DIICOT, la începutul anului 2021, doi dintre inculpați au recrutat-o pe fata de 13 ani, „cu care au întreținut relații sexuale prin constrângere, au deposedat-o prin violență de bijuteriile din aur, și, ulterior, au exploatat-o sexual, obligând-o să întrețină relații sexuale cu al treilea inculpat, însușindu-și suma obținută de la acesta din urmă”.

De asemenea, cei doi bărbați au încercat în continuare să o oblige să întrețină relații sexuale cu alte persoane din municipiul Bacău.

Cei trei au fost reținuți și sunt acuzați de trafic de minori, proxenetism, viol, tâlhărie și folosirea prostituției infantile, conform DIICOT.

În cursul zile de miercuri va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă a celor trei inculpați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Covasna și jandarmilor din cadrul I.P.J. Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

În cadrul audierilor, fata de 13 ani a beneficiat consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult