Cozmin Gușă, paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”: ”Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”

Redactor:
Cristian Lisandru
Cozmin Gușă, paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”: ”Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”
Cozmin Gușă, paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”: ”Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”

Prestațiile online ale lui Alexandru Cumpănașu au deschis o serie lungă de discuții pro și contra, iar analistul Cozmin Gușă abordează acest subiect și într-o postare de pe pagina sa de socializare, după ce a participat la emisiunea moderată de jurnalistul Victor Ciutacu.

Scopul inițial fusese acela de a fi analizate ”derapajele din era Coronavirus” și ”aberațiile din mediul politic”, la început de an, numai că – în partea a doua a emisiunii – s-a adus în atenție și ”cazul Cumpănașu”.

Astfel, Cozmin Gușă face o paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”, considerând că este vorba despre un subiect de actualitate pe marginea căruia ”toată lumea vorbește”, numai că ”nimeni nu se exprimă”.

”DE LA „GURU BIVOLARU” LA „GURU CUMPĂNAȘU”! CAZUL ALEX CUMPĂNAȘU: PERICOL EXTREM PENTRU ELEVI ȘI TINERI, MARE VULNERABILITATE PENTRU CEI CE L-AU INVENTAT ȘI SUSȚINUT. Aseară am participat la emisiunea lui Victor Ciutacu, cu scopul declarat de a analiza derapajele din “era Coronavirus”, plus aberațiile din mediul politic la început de 2021. Emisiunea a luat o turnură halucinantă când, în partea a doua, Ciutacu a pus pe tapet CAZUL CUMPĂNAȘU, unde cam „toată lumea vorbește, dar nimeni nu se exprimă”, ca să folosesc un eufemism.

Filmulețele ce te lasă perplex, în care Cumpănașu zăpăcește elevii români sau îi incită la revoltă contra profesorilor, ori dă adolescentelor mesaje cu substrat sexual, au fost „bătute” de câteva reportaje exclusive unde români din Italia îl acuză pe unchiul Alexandrei din Caracal de treburi groaznice (…)”, scrie Cozmin Gușă pe pagina sa de socializare.

Cozmin Gușă: ”Situațiile speciale reclamă măsuri speciale, altfel treburile pot degenera în mod periculos”

Cozmin Gușă scrie că îl cunoaște de aproximativ 20 de ani pe Alexandru Cumpănașu, numai că interacțiunea dintre ei a încetat cu 3 ani în urmă, asta din cauză că respectivul ”este pus să facă treburi ciudate și periculoase”.

Mai mult, analistul este de părere că Alexandru Cumpănașu ar trebui ”blocat și izolat”, prin toate mijloacele legale, însă pornește și de la premisa că ar fi necesar ”un control psihiatric”.

”Îl știu pe Cumpănașu de circa 20 de ani, dar n-am mai dorit să comunic cu el în ultimii 3 ani, de când am fost convins nu doar că omul „fură curent”, ci și că este pus să facă treburi ciudate și periculoase. Aseară, înainte de intrarea lui în direct pentru ca să-și apere cauza și să-și justifice aberațiile de nejustificat, am explicat pe larg ce zic mai sus, susținând nu doar că omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale, dar chiar AR TREBUI DUS LA UN CONTROL PSIHIATRIC, în urma căruia sunt convins că i s-ar bloca evoluția publică cel puțin pentru o perioadă”, consideră analistul Cozmin Gușă.

”N-am glumit deloc și nici n-am dorit să-l jignesc, dar situațiile speciale reclamă măsuri speciale, altfel treburile pot degenera în mod periculos, iar autoritățile statului român trebuie să priceapă că cei aflați în pericol sunt cel puțin câteva sute de mii de tineri fani ai lui Cumpănașu, aproape toți minori (!), ce se ceartă cu profesorii și părinții din cauza noului lor GURU (sutele de filmulețe analizate deja de Poliție zic asta clar!)”

Cozmin Gușă

În opinia lui Cozmin Gușă, Alexandru Cumpănașu s-a aflat și se află în centrul unor scenarii ”unde el a fost doar distribuit”, iar asta se întâmplă încă de la începutul anului 2000. Alexandru Cumpănașu ar fi, scrie analistul, ”manevrat, finanțat, folosit și protejat”, numai că responsabilii nu mai știu, azi, ”cum să stopeze scandalul”.

”Nu mai insist azi asupra treburilor aberante pe care Cumpănașu le-a săvârșit de-a lungul vremii, atenție însă, în urma unor scenarii sau regii unde el a fost doar distribuit, încă de la începutul anilor 2000! Necazul mare al celor ce L-AU MANEVRAT, FINANȚAT, FOLOSIT ȘI PROTEJAT TOTAL este azi că nu știu cum să stopeze scandalul, în condițiile în care Cumpănașu acționează ca o “bombă cu ceas” și în ceea ce-i privește, devenind o mare vulnerabilitate pentru ei, depozitar al multor secrete cu care azi îi va șantaja”, mai precizează Cozmin Gușă în textul pe care l-a postat pe Facebook.

Citește și..
FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Bombă: îl concurează pe Ion Țiriac. `Rețineți ce...
Benone Sinulescu, călcat de hoți! L-au lăsat fără toată munca de un an de zile,...
CORONAVIRUS 18 aprilie. Situaţia pe judeţe. Doar 5 judeţe au peste 100 de cazuri noi....
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
SONDAJ. Topul politicienilor în care au încredere românii. Klaus Iohannis și Emil Boc, pe primele...
Brigitte, șocată de ce a aflat! Sara i-a spus ce face Florin Pastramă în lipsa...
Experimentul INUMAN care s-a petrecut la Pitești. Încercarea de DISTRUGERE a personalității umane, o pată...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Horoscop 19 aprilie 2021. Zodia care trece peste perioada dificilă
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Horoscop - luni, 19 aprilie 2021. N-o să-ți vină să crezi ce se întâmplă cu...
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Inchide