Cozmin Gușă, paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”: ”Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”

Redactor:
Cristian Lisandru
Cozmin Gușă, paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”: ”Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”
Cozmin Gușă, paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”: ”Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”

Prestațiile online ale lui Alexandru Cumpănașu au deschis o serie lungă de discuții pro și contra, iar analistul Cozmin Gușă abordează acest subiect și într-o postare de pe pagina sa de socializare, după ce a participat la emisiunea moderată de jurnalistul Victor Ciutacu.

Scopul inițial fusese acela de a fi analizate ”derapajele din era Coronavirus” și ”aberațiile din mediul politic”, la început de an, numai că – în partea a doua a emisiunii – s-a adus în atenție și ”cazul Cumpănașu”.

Astfel, Cozmin Gușă face o paralelă între ”Guru Bivolaru” și ”Guru Cumpănașu”, considerând că este vorba despre un subiect de actualitate pe marginea căruia ”toată lumea vorbește”, numai că ”nimeni nu se exprimă”.

”DE LA „GURU BIVOLARU” LA „GURU CUMPĂNAȘU”! CAZUL ALEX CUMPĂNAȘU: PERICOL EXTREM PENTRU ELEVI ȘI TINERI, MARE VULNERABILITATE PENTRU CEI CE L-AU INVENTAT ȘI SUSȚINUT. Aseară am participat la emisiunea lui Victor Ciutacu, cu scopul declarat de a analiza derapajele din “era Coronavirus”, plus aberațiile din mediul politic la început de 2021. Emisiunea a luat o turnură halucinantă când, în partea a doua, Ciutacu a pus pe tapet CAZUL CUMPĂNAȘU, unde cam „toată lumea vorbește, dar nimeni nu se exprimă”, ca să folosesc un eufemism.

Filmulețele ce te lasă perplex, în care Cumpănașu zăpăcește elevii români sau îi incită la revoltă contra profesorilor, ori dă adolescentelor mesaje cu substrat sexual, au fost „bătute” de câteva reportaje exclusive unde români din Italia îl acuză pe unchiul Alexandrei din Caracal de treburi groaznice (…)”, scrie Cozmin Gușă pe pagina sa de socializare.

Cozmin Gușă: ”Situațiile speciale reclamă măsuri speciale, altfel treburile pot degenera în mod periculos”

Cozmin Gușă scrie că îl cunoaște de aproximativ 20 de ani pe Alexandru Cumpănașu, numai că interacțiunea dintre ei a încetat cu 3 ani în urmă, asta din cauză că respectivul ”este pus să facă treburi ciudate și periculoase”.

Mai mult, analistul este de părere că Alexandru Cumpănașu ar trebui ”blocat și izolat”, prin toate mijloacele legale, însă pornește și de la premisa că ar fi necesar ”un control psihiatric”.

”Îl știu pe Cumpănașu de circa 20 de ani, dar n-am mai dorit să comunic cu el în ultimii 3 ani, de când am fost convins nu doar că omul „fură curent”, ci și că este pus să facă treburi ciudate și periculoase. Aseară, înainte de intrarea lui în direct pentru ca să-și apere cauza și să-și justifice aberațiile de nejustificat, am explicat pe larg ce zic mai sus, susținând nu doar că omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale, dar chiar AR TREBUI DUS LA UN CONTROL PSIHIATRIC, în urma căruia sunt convins că i s-ar bloca evoluția publică cel puțin pentru o perioadă”, consideră analistul Cozmin Gușă.

”N-am glumit deloc și nici n-am dorit să-l jignesc, dar situațiile speciale reclamă măsuri speciale, altfel treburile pot degenera în mod periculos, iar autoritățile statului român trebuie să priceapă că cei aflați în pericol sunt cel puțin câteva sute de mii de tineri fani ai lui Cumpănașu, aproape toți minori (!), ce se ceartă cu profesorii și părinții din cauza noului lor GURU (sutele de filmulețe analizate deja de Poliție zic asta clar!)”

Cozmin Gușă

În opinia lui Cozmin Gușă, Alexandru Cumpănașu s-a aflat și se află în centrul unor scenarii ”unde el a fost doar distribuit”, iar asta se întâmplă încă de la începutul anului 2000. Alexandru Cumpănașu ar fi, scrie analistul, ”manevrat, finanțat, folosit și protejat”, numai că responsabilii nu mai știu, azi, ”cum să stopeze scandalul”.

”Nu mai insist azi asupra treburilor aberante pe care Cumpănașu le-a săvârșit de-a lungul vremii, atenție însă, în urma unor scenarii sau regii unde el a fost doar distribuit, încă de la începutul anilor 2000! Necazul mare al celor ce L-AU MANEVRAT, FINANȚAT, FOLOSIT ȘI PROTEJAT TOTAL este azi că nu știu cum să stopeze scandalul, în condițiile în care Cumpănașu acționează ca o “bombă cu ceas” și în ceea ce-i privește, devenind o mare vulnerabilitate pentru ei, depozitar al multor secrete cu care azi îi va șantaja”, mai precizează Cozmin Gușă în textul pe care l-a postat pe Facebook.

Un nou transfer istoric între Gigi Becali şi Gheorghe Hagi. FCSB dă marea lovitură în...
Cristi Borcea a vrut să se SINUCIDĂ! Episod şocant, dezvăluit târziu, în noapte
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
Amendă uriașă pentru un șofer român în Franța. El trebuie să plătească aproape 4 milioane...
Dialogul fabulos între Joe Biden şi Victor Ponta despre Ilie Năstase! `Mă faceți şi pe...
Ai făcut vaccinul anti-covid-19, dar eşti deja infectat?! Un medic renumit explică ce se întâmplă...
Călătoriile Europa-SUA mai au de aşteptat. Joe Biden nu e de acord cu planul lui...
BANCUL ZILEI – Sugar Daddy de România
Anchetă la Vaslui, după ce au apărut imagini cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de...
Cristi Borcea a vrut să se SINUCIDĂ! Episod şocant, dezvăluit târziu, în noapte
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Banii intră direct în cont: românii care au primit 500 de euro și chiar mai...
Trump a grațiat și comutat pedepsele pentru zeci de pușcăriași! E uluitor cine se află...
De ce au murit, de fapt, bătrânii din Norvegia vaccinații anti-COVID. Valeriu Gheorghiță a dezvăluit...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Un TATĂ i-a Pregătit Fetiței Lui MORMÂNTUL Și O Duce Acolo Zilnic. DE CE Face...
Inchide