Crezând că are pietre la rinichi, această tânără de 18 ani s-a internat, dar a aflat că e gravidă în 9 luni. Unde rămăsese însărcinată, de fapt

Crezând că are pietre la rinichi, această tânără de 18 ani s-a internat, dar a aflat că e gravidă în 9 luni. Unde rămăsese însărcinată, de fapt
Sursa FOTO: Instagram
Publicat: 09/04/2023, 16:17
Actualizat: 09/04/2023, 16:25

O tânără de 18 ani a crezut că suferă de o boală gravă din cauza unor dureri intense de burtă, dar s-a dovedit a fi însărcinată în nouă luni.

BriAnna Blanton și-a petrecut cea mai mare parte a verii jucându-se cu prietenii ei și distrându-se pe un lac din Carolina de Sud.

Când a început să experimenteze dureri chinuitoare în coaste, a presupus că avea pietre la rinichi și a mers la urgență. Atunci, adolescenta a aflat că era deja în travaliu și că trebuie să nască.

„Am rămas cu gura căscată. Nici nu puteam să plâng. Eram într-o stare totală de șoc. Mi-am petrecut toată vara trecută fără să știu că sunt însărcinată”, a spus adolescenta nedumerită pentru Caters.

BriAnna nu a experimentat niciunul dintre simptomele tipice ale unei sarcini, și-a făcut chiar și câteva teste de sarcină, dar toate au ieșit negative.

„Eram în bikini și crop top, dar nu m-am îngrășat niciodată și nu am avut alte simptome”, și-a amintit ea.

În plus, BriAnna a spus că nimic nu a fost diferit în ciclul ei menstrual.

„Chiar îmi venea menstruația și nu îmi întârziam niciodată”, a adăugat ea.

Ea și-a mai amintit că s-a trezit la 4 dimineața, pe 8 septembrie, cu patul ud și cu dureri ascuțite în coaste și în partea inferioară a abdomenului.

„Mă simțeam ca și cum aș fi avut un accident pe care l-am crezut atât de ciudat. Asta nu mi s-a întâmplat niciodată înainte”, a continuat tânăra.

Știa că ceva nu este în regulă, așa că și-a trezit mama, care a dus-o imediat la urgențe, bănuind că e vorba de pietre la rinichi.

Adolescenta a ajuns la spital și le-a explicat nedicilor că avea dureri în abdomenul inferior la fiecare trei până la patru minute.

Atunci medicii au descoperit că viitoarea mamă nu era doar însărcinată, ci și aproape 2 centimetri dilatată aflându-se în timpul travaliului.

„Asistenta m-a controlat și apoi s-a uitat la mine. Nu voi uita niciodată expresia de pe chipul ei când mi-a spus că sunt dilatată cu 8 cm. Se pare că aceasta a fost apa care mi s-a rupt”, și-a amintit ea.

Și mai șocant, fata a spus că a făcut un test de sarcină cu aproximativ o lună înainte, la cererea mamei ei, după ce i s-a făcut greață din cauza mâncării.

„Mama era chiar acolo când mi l-am făcut pentru că mi s-a făcut rău după ce am mâncat ceva și a vrut să fac testul”, a explicat ea.

În timp ce se afla într-o „stare totală de șoc”, Blanton a fost dusă imediat în sala de naștere, unde au confirmat că era pe cale să devină mamă.

Astfel că pe 9 septembrie la ora 07:36, Blanton a născut o fetiță sănătoasă, pe nume Oakleigh Allyn.

Micuța Oakleigh, care cântărea 3 kilograme, 300 de grame, a sosit atât de repede, încât epidurala nici nu a avut timp să își facă efectul.

„Nu am idee cum am avut un copil de 3 kg în mine, am fost întotdeauna atât de slabă”, și-a mai amintit ea.

Blanton a fost atât de șocată de sosirea nou-născutului său, încât mama ei a comparat-o cu o căprioară în bătaia farurilor unei mașini.

„Când în cele din urmă m-am liniștit după ce am născut, mama m-a întrebat cum îi voi pune numele. Am petrecut 45 de minute gândindu-mă la asta înainte de a veni cu numele Oakleigh”, a continuat ea, potrivit New York Post.

Deși nu era pregătită pentru provocarea pe care viața i-a pus-o în cale, Blanton a spus că prietenii, familia și biserica ei s-au adunat în jurul ei și au ajutat-o ​​să dobândească cele necesare pentru fetița ei.

„Mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația. De asemenea, am fost îngrozită să le spun prietenilor mei pentru că nu știam cum vor reacționa. Nu le-am spus timp de aproximativ o săptămână, dar când am făcut-o în cele din urmă, au fost atât de uimitoare.”

Recunoscând că „a fost greu să scape de șoc la început”, proaspăta mămică își iubește acum noua viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'N-aveți curaj să vă aruncați!' Îngrozitor! Colegele de clasă, prezente la locul sinuciderii celor două...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis a fost audiată: „Ea era foarte deschisă cu...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Porci vânduţi la poartă. Oferta unui localnic pentru clienţi: "Îl tranşăm în patru şi aia...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Șoferii vor fi amendați automat iar examenul auto va fi mai greu. Schimbări importante ale...
VIDEO - Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi vorba despre un cunoscut...
Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt...
Adina Iuliana Ghervase, “Văduva neagră” de la Iaşi, a ieşit din puşcărie! După ce beată...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Ema Uta, săruturi dezlănțuite în noapte cu un bad boy de oraș. Sunt imaginile sfârșitului...
Descoperire ȘOCANTĂ la Pompeii! Arheologii italieni au fost ULUIȚI după ce au scos...
PUTIN CUTREMURĂ omenirea! Anunţ istoric făcut chiar azi de ţarul Rusiei
Soluție în fața unui cutremur. Gândacul care poate salva victimele
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Clasă de ardeleni la ora de Română: Elev Pop, spune, te rog, o...