Crimă în municipiul Giurgiu. Un bărbat și-a ucis soția cu cuțitul și a fugit de la domiciliu

Publicat: 04/02/2022, 00:20

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată joi seara de către o femeie din orașul Giurgiu cu privire la faptul că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț. Totul se petrecea la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Tineretului, un cartier cunoscut cu oameni săraci și cu probleme cu legea.

Mulți dintre ei, sunt cunoscuți autorităților încă din perioada fostului șef al poliției județene, Cătălin Georgescu.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii giurgiuveni, precum și jandarmii, fiind solicitat și sprijinul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din municipiul Giurgiu. La scurt timp, bărbatul de 45 de ani, din municipiul Giurgiu a fost depistat, cercetările fiind preluate către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

PJ Giurgiu informează că, joi seara, un bărbat de 45 de ani și-a ucis soția cu cuțitul, apoi a fugit de la domiciliu. El a fost prins ulterior de polițiști.

„ (…) Bărbatul, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla la domiciliu, i-a aplicat soției sale, în vârstă de 35 ani, o lovitură de cuțit în zona gâtului, provocându-i decesul. După săvârșirea faptei, autorul a fugit de la fața locului, fiind depistat ulterior pe raza municipiului. Nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la o stare conflictuală între cei doi soți”, se precizează în comunicatul IPJ Giurgiu, cu mențiunea că în continuare sunt efectuate cercetări în acest caz.