Cristian Diaconescu: „PNRR ar putea fi cam singurul program de guvernare, în momentul de față”

Cristian Diaconescu: „PNRR ar putea fi cam singurul program de guvernare, în momentul de față”
Cristian Diaconescu, după întâlnirea Macron - Putin: „Au o relație mai personală. Există posibilitatea unui dialog cu Europa la un nivel mai ridicat”
Publicat: 05/11/2021, 21:55

Fost ministru de Externe și de Justiție, în prezent președinte al PMP, Cristian Diaconescu spune că, cel puțin în actualul haos politic, PNRR s-ar putea să rămână singurul program de guvernare pentru România. Bineînțeles că asta se datorează faptului că este deja finanțat.

„Acest PNRR ar putea fi singurul program de guvernare, fiind și singurul finanțat.

Acolo, cei de la guvernare, au stabilit că până la sfârșitul anului vom face un comitet de montorizare pentru pașii necesari implementării programului de creștere a pensiilor.

Din experiența mea politică, Ministerul Muncii nu îl prea dorește nimeni, chiar dacă este unul dintre ministerele cu finanțare generoasă. Este important să te consulți cu tehnicienii din minister.

Pensiile sunt o temă extrem de sensibilă și publică. Generăm un mesaj politic, ce se întoarce împotriva noastră. Coaliția PSD – PNL va pleca cu un anume deficit. Când ai peste 50.000 de morți, nu ai buget, ai multiple crize, cine își asumă azi răspunderea guvernării merită repect”, a declarat Cristian Diaconescu în emisiunea CONTROVERSAT de la Realitatea PLUS.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult