Cristian Tudor Popescu, atac DEVASTATOR la adresa USR, în dosarul vaccinurilor: „Lifuroi stricați, mă doare faptul că i-am votat la europarlamentare!”

Cristian Tudor Popescu, atac DEVASTATOR la adresa USR, în dosarul vaccinurilor: „Lifuroi stricați, mă doare faptul că i-am votat la europarlamentare!”
Publicat: 01/12/2023, 11:59
Actualizat: 01/12/2023, 12:03

Cristian Tudor Popescu lansează un atac devastator la adresa Uniunii Salvați România (USR), după ce reprezentații acesteia au reclamat Dircția Națională Anticorupție (DNA) la Comisia Europeană. Totul a plecat de la dosarul vaccinurilor, dosarul în care Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au fost puși sub „lupa” procurorilor anticorupție.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu recunoaște că i-a crescut tensiunea după ce a primit această informație din care reiese că USR declară război DNA, demontând „argumentele” apărătorilor celor acuzați că au cumpărat o cantitate uriașă de vaccinuri anti-COVID, cu toate că România nu avea nevoie de atât de multe.

Cred că mi s-a dus tensiunea la 18, de când am văzut știrea că USR reclamă în scris DNA la Comisia Europeană pentru dosarul achizițiilor de vaccinuri, după cum urmează: «În acest caz, nu este acuzat doar un fost ministru USR, ci întregul răspuns al Uniunii Europene la cea mai mare criză de sănătate din istoria recentă».

Minciună neagră, de tipul «dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine». DNA nu acuză sub nicio formă Comisia Europeană. Dimpotrivă, precizează că UE a acordat 5 zile României pentru a-și face socotelile și a hotărî câte vaccinuri dorește să achiziționeze.

«Argumentele antivacciniste ale procurorului DNA, incluse în documente oficiale, sunt incompatibile cu o Europă modernă». Minciună neagră”, punctează Cristian Tudor Popescu.

Argumentele procurorului nu pun la îndoială în niciun fel necesitatea și eficiența vaccinării, se referă doar la legalitatea, nici măcar oportunitatea, cantităților de vaccinuri contractate de odorul lor, de pseudodiamantul V.V. («Vlad Voiculescu nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar o opțiune mai bună nu avem acum», președinte USR Dan Barna, 12 aprilie 2021). Pe Mihăilă, USR nici nu o mai bagă în seamă, că a plecat la REPER-ul lui Cioloș.

Cristian Tudor Popescu

„Partidul USR decretează el că acuzațiile sunt «absurde», lovind fără să clipească în ideea de DNA și de stat de drept”

Cristian Tudor Popescu este tranșant, considerând că la USR sunt „lifuroi stricați” pe care i-a votat la europarlamentare, iar acum regretă.

«Urmările acestor acuzații penale absurde sunt deosebit de îngrijorătoare în contextul viitoarelor alegeri europene». Înmărmuritor!… Partidul USR decretează el că acuzațiile sunt «absurde», lovind fără să clipească în ideea de DNA și de stat de drept aidoma lui Tudorel «Mătreață» Toader și celorlalți «juriști» ai regimului Dragnea!

Și toate astea, în condițiile în care tripleta CVM e abia în cercetare, nici măcar n-au fost trimiși în judecată.  Faptul că i-am votat la europarlamentarele din 2019 pe acești lifuroi stricați forfotind sub numele de USR mă doare mai rău decât votul pe care l-am pus în urnă, în alegerile din 2000, cu numele lui Ion Iliescu.

P.S. – Lifuroi – pești mici, chiar foarte mici, abia ieșiți din icre, străvezii de li se vede zgârciul care le ține loc de șira spinării”, a precizat jurnalistul și analistul Cristian Tudor Popescu.


Citește și:

VIDEO | Vlad Voiculescu, IRITAT de întrebarea referitoare la surplusul de vaccinuri anti-COVID: „Cât ai luat șpagă, magicianule?”

REACȚIE PSD la anunțul DNA: În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîțu și Mihăilă FURAU!

Vlad Voiculescu, reacție la ANCHETA DNA. „Deciziile privind achiziția de vaccinuri au fost luate de premierul de la acea vreme”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...