CTP o distruge pe Diana Șoșoacă, noua senatoare AUR: “O caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Este campioană!”

CTP o distruge pe Diana Șoșoacă, noua senatoare AUR: “O caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Este campioană!”
CTP o distruge pe Diana Șoșoacă, noua senatoare AUR: “O caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor. Este campioană!”
Publicat: 12/12/2020, 08:58
Actualizat: 12/12/2020, 08:59

Cristian Tudor Popescu o distruge pe Diana Șoșoacă, noua senatoarea din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), pe care o consider “o caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor”, fostul lider al PRM, trecut în neființă în urmă cu mai mulți ani.

CTP precizează că este oripilat de limbajul pe care îl folosește avocata în momentul în care apare la emisiunile televizate și că din acest motiv a ajuns să o compare cu Corneliu Vadim Tudor.

Doamna asta mă șoșochează, mă lasă fără replică, asemenea combinație de vulgaritate, agresivitate și prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioană din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Cristian Tudor Popescu: “Naționalism la extrem!”

Jurnalistul a continuat, apoi, atacul la adresa Dianei Șoșoacă, declarându-se dezamăgit de situația în care a ajuns mediul politic.

Am făcut un experiment, am postat pe Facebook două video-uri: unul cu Vadim urlând escroaca-somaldoaca-curva dracului, pitică nenorocită și am pus alături acestei doamne despre bestiile dracului, nenorociților și așa mai departe. Doamna apare exact o caricatură a unei caricaturi a lui Vadim.

Am afirmat în noaptea alegerilor. Spuneam că sunt dincolo de Dragnea, Ponta, să nu-l uităm pe Ponta care a spus ‘mândru că sunt român’, atunci a început naționalismul acesta de grotă, nu cu Dragnea.

Înainte de Vadim era ceaușismul, de aici s-a tras concluzia în presă că aș fi zis despre ăștia din AUR că ar fi de sorginte comunistă. Nu este adevărat, în anii ’70-’80 în România s-a constituit partidul ceaușist, nu avea nicio legătură cu Partidul Comunist. Caracteristicia principală? Naționalism la extrem.

Asta era o caracteristică a comunismului? Deloc, era vorba de internaționalism, era chiar o insultă înainte de Ceaușescu să fii nationalist”, a mai spus jurnalistul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase