Cu ce nume „murdar” s-a ales tânăra din imagine, după ce tatăl ei nu a fost atent și a inversat 2 litere în certificatul de naștere

Cu ce nume „murdar” s-a ales tânăra din imagine, după ce tatăl ei nu a fost atent și a inversat 2 litere în certificatul de naștere
SURSA FOTO tik tok
Publicat: 25/09/2022, 15:57

Tânăra din imagine ar fi trebuit să primească numele Chloe, dar certificatul ei de naștere spune altceva. Ea a dezvăluit că tatăl ei i-a scris greșit numele pe documentele sale de naștere și i-a afectat viața încă din prima zi.

Ca răspuns către un utilizator de pe TikTok care a întrebat cum să-și spună numele, Chole – se presupune că ar fi pronunțat KLO-EE – a postat un clip pe TikTok pentru a explica cum s-a întâmplat, relatează nypost.com.

Un comentator l-a întrebat pe utilizator: „Niciodată, numele tău este „Chole”.

„Da, așa că numele meu este C-hole, coal, chole – oricum vrei să-l pronunți”, a spus ea.

Ea a continuat: „Este, de fapt, a doua cea mai frecventă greșeală de ortografie la spital.

„Tatăl meu a scris greșit pe certificatul de naștere și nu a fost actualizat niciodată”, a spus ea.

CE ÎNSEAMNĂ CHOLE

Chole este termenul care e folosit pentru a numi un „nenorocit”. Este folosit atunci când oamenii nu știu cum să stea la locul lor și este o insultă majoră

Alții și-au comentat șocul la explicația lui Chole și chiar au împărtășit o experiență similară.

„Omg, tatăl meu a scris greșit Chloe ca Chole și pe certificatul meu de naștere 😂😂😂”, a scris cineva.

Un altul a adăugat: „Nu voi înțelege NICIODATĂ cum oamenii o scriu greșit pe Chloe când pronunți clar l înainte de o, m-a înnebunit toată viața”.

Numele bebelușilor au evoluat în ultimul secol, iar cele mai nepopulare nume ale anului 2022 au fost dezvăluite luna trecută.

Experții de la Bella Baby au lansat lista celor mai proaste nume pe care să-l strigi micuțului tău, cu numele Angela, Chad și Kobe în fruntea notei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase