Cum a ajuns un șofer cu un Duster între glisierele care separă sensurile pe Autostrada București- Pitești

Publicat: 09/12/2022, 15:44

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române transmite că un accident rutier a avut loc pe A1 București-Pitești, la km 15, pe sensul de mers spre Capitală. Au fost implicate un autotren, în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism, în care erau două persoane.

Potrivit Centrului Infotrafic,  accidentul ar fi avut loc după ce anvelopa unui autocamion a explodat. Șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe a doua bandă unde a acroșat un autoturism.

Pompierii din cadrul Detasamentului Bolintin Deal s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensivă mobilă de la ISU București-Ilfov. Aceștia au găsit mașina între cele două sensuri ale autostrăzii. 

„Pompierii au găsit autoturismul proiectat între glisierele mediane ale autostrăzii”

„Pompierii au găsit autoturismul proiectat între glisierele mediane ale autostrăzii, șoferul având nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost preluat de UTIM și transportat la un spital din capitală. Pasagera din autoturism și șoferul autotrenului au fost evaluați medical la locul evenimentului, de către paramedicii SMURD”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție. Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate pe benzile 1 și 2, pentru aproximativ 30 de minute.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase