VIDEO | Cum a murit, de fapt, Nosfe: „S-a dus să-și ia telefonul din mașină și s-a prăbușit”. Colegii din „Șatra Benz” fac dezvăluiri

Publicat: 17/10/2022, 19:21
Actualizat: 17/10/2022, 20:50

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului Nosfe (Darius Vlad Crețan) a fost depus, luni, la ora 14:30, la Biserica Izvorul Tămăduirii, din Dumbrăveni, județul Ilfov, pe strada Dealul Bisericii nr. 54.

Familia, prietenii și fanii îi pot aduce un ultim omagiu artistului, care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15/16 octombrie, la vârsta de 37 de ani.

Mai mulți colegi de breaslă sau apropiați au trecut deja pe la căpătâiul artistului, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Printre ei s-au numărat Adda, Jean Gavril, rapper-ul Nane, What’s UP, vloggerul Alex Ghidush, dar mai ales colegii săi din „Șatra Benz”, care au oferit mai multe detalii despre ultimele clipe din viața lui Nosfe.

Cu doar câteva ore înainte de deces, Nosfe susținuse un concert la Romaero, alături de „Șatra Benz”, în cadrul evenimentului Trap Attack.

„Totul s-a întâmplat în seara concertului, în urma efortului fizic. Cauza morții a fost, pe lângă efortul fizic, și perioada foarte agresivă emoțional din ultimii doi ani. În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, noi am continuat concertul fără el, s-a dus acasă, a crezut că se simte bine, s-a dus să își ia telefonul  din mașină și s-a prăbușit”, a precizat Lu-k Beats, component al trupei „Șatra Benz”.

El a dezmințit că drogurile ar sta la baza decesului artistului și spune că Nosfe a fost un exemplu pentru toți apropiații săi.

„Am văzut că unii dintre voi (jurnaliști-n.r.) ați spus că din cauza unei supradoze sau droguri (ar fi murit Nosfe-n.r.)… Nu se pune problema de așa ceva, a fost un tată model, are un copil acasă, nevastă, noi nu facem așa ceva. Pur și simplu, avea multe pe suflet și de asta se întâmplă infarctul, nu de la altceva. (…). Era un exemplu pentru noi toți, era cel mai muncitor dintre noi, are 200-300 de piese nelansate, făcute în ultimul an”, a mai spus el.

Keed, un al component al trupei „Șatra Benz”, a vorbit despre motivele care ar fi dus la epuizarea și, implicit, decesul colegului și prietenului lor, dar și ce s-a întâmplat în seara concertului.

„Avea sute de piese nelansate, muncea zilnic, se culca târziu, dormea câteva ore, muncea întruna, epuizare! (…) Zicea că simte ceva în piept, dar pe urmă s-a liniștit, după ce s-a dat jos de pe scenă. A mers acasă și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu se știa cu probleme de sănătate, nu avea istoric medical”,  a declarat Keed, în fața jurnaliștilor sosiți la Biserica Izvorul Tămăduirii, din Dumbrăveni, județul Ilfov.

„După primele câteva piese, la concert, s-a așezat pentru că se simțea rău, s-a simțit din ce în ce mai rău, a părăsit concertul… s-a dus acasă și s-a întâmplat ce s-a întamplat”, a spus și Super ED, al treilea coleg din trupă.

Nosfe va fi înmormântat marți, 18 octombrie 2022, la Biserica Izvorul Tămăduirii, localitatea Dumbrăveni, județul Ilfov, pe strada Dealul Bisericii nr. 54A, începând cu ora 13:00.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Medicul Tudor Ciuhodaru, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Prognosticul este rezervat' 😢
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit...
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă cu marele actor în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Horoscop zilnic, 2 mai 2024: Berbecii primesc propuneri interesante de colaborare. Scorpionii vor lua o...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Ce sărbătorim de 1 Mai?