EXCLUSIV VIDEO | Soția lui Nosfe a mers la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica trupul artistului – FOTO

Publicat: 17/10/2022, 12:52
Actualizat: 17/10/2022, 14:21

Soția lui Darius Vlad Creţan, rapperul cunoscut ca Nosfe, a mers luni la Institutul Național de Medicină Legală (INML) să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului, la scurt timp după ce medicii legiști au finalizat necropsia. Artistul a murit la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct, iar pentru că moartea a fost subită, a fost necesară efectuarea necropsiei.

Mădălina Crețan a așteptat la INML, împreună de membri ai familiei și cu prieteni, până când a putut să lase actele de identitate și hainele cu care artistul să fie îmbrăcat înainte de a fi pus în sicriu. Printre hainele aduse de familia lui Nosfe la INML sunt un hanorac negru, o pălărie neagră, precum și încălțăminte sport.

Soția lui Nosfe a venit îmbrăcată în negru și a purtat, în memoria artistului, o pereche de ochelari pe care o purta și soțul său. Aceasta și-a stăpânit cu greu lacrimile când discuta cu cei care se ocupau de procedura pentru preluarea trupului neînsuflețit al soțului său.

Artistul cunoscut sub numele de Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 37 de ani, la doar câteva ore de la încheierea unui concert.

Nosfe ar fi murit în urma unui infarct miocardic. Specialiștii susțin că tot mai mulți tineri fac infarct miocardic, afecțiunea fiind tot mai des întâlnită în ultimii ani în rândul acestora.

Trupa Șatra Benz a postat pe internet un mesaj pentru ca speculațiile despre moartea artistului să nu mai fie luate în considerare.

Sursă Foto – Instagram

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.”

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Artiştii din România, șocați de vestea tragică

Tot ,mai mulţi artiști români s-au declarat șocați de vestea tragică şi au postat mesaje de condoleanțe pe reţelele sociale, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lor.

„Sunt în lacrimi. Nu îmi vine să cred… Darius nu mai e cu noi? Imposibil. Avea doar 37 de ani și toată viața în față și energia cât zece oameni. Unul dintre cei mai muncitori și ambițioși artiști pe care i-am cunoscut. Un suflet imens, mereu deschis și recunoscător. Ultima mea discuție cu el pe WhatsApp…Odihnește-te în pace, Unchiule NOSFE”, spune Florin Grozea.

„În situații de genul acesta se termina cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe! Nosfe, ne vedem dincolo”, a scris si Chef Florin Dumitrescu.

„Ne-am văzut acu 2 seri, şi ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, ca trăseseși strofă la ea şi m-a spart când am auzit-o. nu mai apucăm să o scoatem. Arata-le la îngeri cine i cel mare G. Te iubesc”, a scris şi Liviu Teodorescu, potrivit Antena3.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai!...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Zanni a vrut să-i ofere primul ajutor Anei Porgras, dar nu a putut-o căra, pentru...
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit...
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Un nou sprijin financiar pentru pensionarii din România. Ce sumă de bani vor primi seniorii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
REGULILE pentru posesorii auto se schimbă dramatic. VA FI INTERZIS pentru toți șoferii din România
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Vezică biliară de porțelan”, găsită într-un mormânt vechi de 100 de ani