Prima pagină » Actualitate » Cum acrești ciorba fără oțet sau borș. Ce ingrediente să folosești

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș. Ce ingrediente să folosești

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș. Ce ingrediente să folosești
Cum acrești ciorba fără oțet sau borș / sursă foto: Envato

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș? Există câteva metode care pot fi luate în considerare, atunci când vrei să oferi un altfel de gust mâncării. Însă, atunci când, poate, cauți o soluție de „avarie”, află că există ingrediente care pot fi folosite pentru a acri preparatul.

Ciorba și supa sunt nelipsite, de multe ori, de pe mesele oamenilor. Preparatele pot oferi o senzație de sațietate, se pot consuma cu sau fără carne și sunt recomandate de mulți specialiști în nutriție. Desigur, în funcție de ingrediente și regiune, acestea pot fi preparate în anumite moduri. În anumite cazuri, pentru ca preparatul să aibă un gust perfect, trebuie să fie acrit cu borș sau oțet. Însă, cu ce alte ingrediente pot fi înlocuite acestea, în condițiile în care nu dispui de ele sau vrei să faci o schimbare? Există câteva modalități care pot fi abordate pentru a acri ciorba.

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș

Atunci când nu dispui de borș sau oțet, ciorba poate fi acrită și cu alte ingrediente. Printre acestea se află conserva de roșii acrișore. Un astfel de ingredient ar putea fi ideal pentru supe sau ciorbe, mai ales când nu îți dorești ca preparatul să aibă un gust prea acru.

O altă opțiune poate fi zeama de la murături. Zeama de la castraveți murați, de la gogonele sau varză murată ar putea fi metodele ideale cu ajutorul cărora să acrești ciorbele. Nu în ultimul rând, preparatul mai poate fi acrit cu ajutorul laptelui bătut. Mai pot fi utilizate ingrediente precum sucul de lămâie / lime, arată Fanatik.

V-ar putea interesa și:

Un ingredient din alimente face minuni în organism. Consumat zilnic, scade riscul de cancer cu 60%, susțin britanicii

Rețeta de ciorbă de pește a lui chef Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret folosit pentru preparatul tradițional

Când se pune FIDEAUA în ciorbă. Multe gospodine ratează momentul potrivit și astfel strică toată rețeta

Rețetă de ciorbă de perișoare ca în 1938. Cum pregătești în stil tradițional acest preparat delicios

Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ

Recomandarea video

Mediafax
Pe cine avantajează prezența mică la alegerile din București
Digi24
Cele două probleme care țin pe loc încheierea unui acord de pace Rusia - Ucraina, dezvăluite de Keith Kellogg
Cancan.ro
Și-a părăsit iubita medic pentru Rodica Stănoiu! Noi detalii despre 'puiuțul' fostei ministrese a Justiției
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a primit o ofertă de nerefuzat
Adevarul
Trucul românesc care reduce cheltuielile de iarnă. „Am 21 de grade în casă și nu am dat drumul la căldură”
Mediafax
Primele rezultate. Cum au votat bucureștenii până la acestă oră
Click
Roxana Călin, doctoriţa care a îngrozit România în anii ’90. Și-a ucis şi tranşat rivala în dragoste
Digi24
O crimă care pune gaz pe foc în procesul de mobilizare din Ucraina, în criză de soldați. „Sunt incredibil de ruşinată”
Cancan.ro
FBI intră pe fir în cazul lui Emil Gânj! Descoperiri ULUITOARE în telefonul criminalului din Mureș
Ce se întâmplă doctore
Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie 2026? Ministrul Muncii a clarificat situația
Ciao.ro
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Promotor.ro
Tesla Model 3 Standard, disponibilă și în România. E cea mai ieftină Tesla și poate fi luată în rate
Descopera.ro
Cel mai bătrân STRĂMOȘ al RECHINILOR înota în apele Australiei pe vremea dinozaurilor
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ nedumerit: - Iubita mea s-a întins pe canapea, şi-a dat fusta jos, şi-a smuls...
Descopera.ro
Ce este „divorțul silențios”: Rămâi căsătorit, dar ieși din relație