Prima pagină » Actualitate » Cum acrești ciorba fără oțet sau borș. Ce ingrediente să folosești

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș. Ce ingrediente să folosești

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș. Ce ingrediente să folosești
Cum acrești ciorba fără oțet sau borș / sursă foto: Envato

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș? Există câteva metode care pot fi luate în considerare, atunci când vrei să oferi un altfel de gust mâncării. Însă, atunci când, poate, cauți o soluție de „avarie”, află că există ingrediente care pot fi folosite pentru a acri preparatul.

Ciorba și supa sunt nelipsite, de multe ori, de pe mesele oamenilor. Preparatele pot oferi o senzație de sațietate, se pot consuma cu sau fără carne și sunt recomandate de mulți specialiști în nutriție. Desigur, în funcție de ingrediente și regiune, acestea pot fi preparate în anumite moduri. În anumite cazuri, pentru ca preparatul să aibă un gust perfect, trebuie să fie acrit cu borș sau oțet. Însă, cu ce alte ingrediente pot fi înlocuite acestea, în condițiile în care nu dispui de ele sau vrei să faci o schimbare? Există câteva modalități care pot fi abordate pentru a acri ciorba.

Cum acrești ciorba fără oțet sau borș

Atunci când nu dispui de borș sau oțet, ciorba poate fi acrită și cu alte ingrediente. Printre acestea se află conserva de roșii acrișore. Un astfel de ingredient ar putea fi ideal pentru supe sau ciorbe, mai ales când nu îți dorești ca preparatul să aibă un gust prea acru.

O altă opțiune poate fi zeama de la murături. Zeama de la castraveți murați, de la gogonele sau varză murată ar putea fi metodele ideale cu ajutorul cărora să acrești ciorbele. Nu în ultimul rând, preparatul mai poate fi acrit cu ajutorul laptelui bătut. Mai pot fi utilizate ingrediente precum sucul de lămâie / lime, arată Fanatik.

V-ar putea interesa și:

Un ingredient din alimente face minuni în organism. Consumat zilnic, scade riscul de cancer cu 60%, susțin britanicii

Rețeta de ciorbă de pește a lui chef Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret folosit pentru preparatul tradițional

Când se pune FIDEAUA în ciorbă. Multe gospodine ratează momentul potrivit și astfel strică toată rețeta

Rețetă de ciorbă de perișoare ca în 1938. Cum pregătești în stil tradițional acest preparat delicios

Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
O japoneză s-a „căsătorit” cu un personaj AI creat cu ChatGPT
Digi24
Vladimir Putin a fost scos din sărite de întrebările unui jurnalist de la BBC: „Ce prostie”
Cancan.ro
EXCLUSIV | Imagini SFÂȘIETOARE la mormântul Ștefaniei Szabo, în prag de Crăciun. Omagiul care îți rupe sufletul
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Astrolog, la Interviurile Adevărul: 2026 ar putea aduce schimbări de Guvern în România. „Va fi un an al revoltelor. Se cere vărsare de sânge”
Mediafax
Temperaturi mai scăzute și precipitații ușor excedentare în mai multe regiuni ale țării în următoarele patru săptămâni
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Reacția Turciei după ce forțele sale aeriene au doborât o dronă care a încălcat spațiul aerian
Cancan.ro
De ce ar fi murit mama Mihaelei Rădulescu, de fapt. Văduva lui Felix Baumgartner, primul mesaj oficial: 'Nu a fost bolnavă'
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Prima întâlnire cu extratereștrii! Un astronom dezvăluie totul
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Încă doi sateliți europeni Galileo au fost lansați pe orbita Pământului