Noi date din ancheta MORȚII lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. Gestul care îl poate da de gol pe unul dintre agresori

Noi date din ancheta MORȚII lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. Gestul care îl poate da de gol pe unul dintre agresori
Adrian Kreiner / Sursa foto: Facebook
Publicat: 10/11/2023, 10:38
Actualizat: 10/11/2023, 10:41

Noi date din ancheta privind moartea lui Adrian Kreiner. Din informațiile anchetatorilor, agresorii au fost extrem de brutali. L-au legat pe omul de afaceri de mâini și de picioare și i-au pus o perna pe față, spun surse judiciare pentru GÂNDUL

Omul de afaceri din Sibiu va fi condus, vineri, pe ultimul drum.

Anchetatorii merg la aceasta ora pe ipoteza unui jaf la comandă (Mai multe detalii puteți citi aici…).

Agresorii sunt în continuare căutați de oamenii legii. Poliția încearcă să contureze un cerc de suspecți.

Noi date din anchetă. Ce a făcut unul dintre agresori

Apar, însă, noi informații în acest caz. Unul dintre agresori a fumat în casa victimei și anchetatorii au dispus expertizarea chiștocului de țigară găsit aruncat pe jos.

Din datele de la dosar rezultă ca indivizii care au pătruns in casa afaceristului au fost extrem de brutali. L-au legat pe omul de afaceri de mâini și de picioare și i-au pus o perna pe față. Din această cauză, omul de afaceri torturat a decedat în cele din urma. Conform legiștilor, acesta a intrat în asfixie, apoi în stop cardio respirator și, ulterior, în coma profunda. Decesul a survenit la spital, marți seara.

Anchetatorii iau în calcul o posibilă răzbunare

Se complică ancheta în cazul lui Adrian Kreiner, milionarul din Sibiu tâlhărit și bătut în propria casă. Mama logodnicei sale acuză faptul că agresorii au acționat la comandă și au furat doar ca să pară jaf. De altfel, anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta unei răzbunări.

Bărbatul era cunoscut pentru investițiile în criptomonede, dar și pentru pasiunile costisitoare, e investigată de cei mai buni criminaliști din România, trimiși special de la București de șefii Poliției, potrivit Digi 24.

Iar anchetatorii iau în calcul acum scenariul unui asasinat la comandă, acoperit de un jaf, așa cum sugerează femeia.

Omul de afaceri fondase una dintre cele mai cunoscute companii din Vestul țării, iubea mașinile, dar mai ales cele puternice pe care le accelera pe circuite din România și străinătate.

În noaptea de duminică de luni, trei hoți și-au acoperit fața cu o cagulă și au intrat pe furiș în casă. Înainte, au dezactivat alarma și sistemul de supraveghere, după ce au tăiat cablurile.

Aceștia l-au atacat pe omul de afaceri și l-au bătut, timp de 40 de minute. La final, au furat 200 de mii de euro dintr-un seif și ceasuri de lux în valoare de un milion de euro. Ulterior, afaceristul a ajuns în comă la spital, unde a murit marți seară.

„Din păcate, în pofida eforturilor medicilor care au făcut tot ce era posibil, pacientul a decedat”, a declarat Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (SCJU) Sibiu, pentru Digi 24.

Logodnica sa, Adriana Viliginschi, a postat imediat un mesaj emoționant pe Facebook.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris femeia, pe rețeaua de socializare.

Se pare că Adrian Kreiner primise mai multe amenințări, înaintea atacului.

„Părerea mea personală? Da. Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt și nu vii întâmplător în grup. Vii unul singur, îți încerci norocul, nu trei”, a declarat mama iubitei afaceristului ucis.

Afaceristul fusese internat în stare gravă, în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost bătut de trei persoane necunoscute care au intrat în casă de unde au furat mai multe ceasuri de lux și bani dintr-un seif.

În urma atacaului, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat la fața locului de un echipaj SMURD, care ulterior l-a transportat apoi la spital.

Anchetatorii vor să afle acum de unde au știut hoții cum să dezactiveze alarma și camerele de supraveghere.

„Nu este vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba despre o atrocitate și de o schimgiure, o chinuire. Nici nu contează dacă a fost jaf, sau a fost doar o răzbunare, ceea ce a ieșit din toată treaba asta este dureros și este un lucru urât”, a declarat Andrei Olaru, partener de afaceri al victimei.

Acum, se ia în calcul inclusiv varianta unei răzbunări.

„Despre omul ăsta eu, ca anchetator, am obligația să iau în calcul și varianta în care vorbim despre un împrumut neachitat la timp, o datorie. Cineva a vrut să-i transmită mesajul că trebuie să se achite”, a precizat fostul criminalist Dan Antonescu.

Cei trei bărbați care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu sunt în continuare căutați de poliție.

CITEȘTE ȘI: Decizia de ULTIMĂ ORĂ a șefului Poliției Române, după moartea omului de afaceri din Sibiu, tâlhărit în propria casă / Cei trei criminali, de negăsit

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor