Cum arată Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, și cine este cântărețul de care s-a îndrăgostit

Publicat: 21/10/2021, 13:08

Fiica lui Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, a fost și a rămas o prezență discretă, preferând să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor care sunt aprinse peste lumea mondenă. Alexandra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un cântăreț originar din Republica Moldova, iar relația lor – așa cum spun apropiații lor – funcționează de minune.

În trecut, fiica lui Liviu Dragnea și Bombonicăi Prodana – fosta soție a lui Dragnea – a cochetat cu modellingul, însă nu a tratat cu superficialitate nici studiile. A urmat cursurile Facultății de Limbi Străine, iar acum a pășit într-o altă etapă a vieții și își susține partenerul în fiecare proiect pe care acesta îl derulează.

Alexandra și cântărețul Alex Mațaev sunt împreună de opt ani, întâlnindu-se în anul 2013, atunci când iubitul fiicei lui Liviu Dragnea a participat la o emisiune de talente din România, potrivit cancan.ro. Alex Mațaev a ajuns până în finala competiției X Factor, pe care a pierdut-o în fața lui Florin Ristei.

Cuplul se dovedește a fi discret, afișându-se rar în public și postând de foarte puține ori fotografii în care apar împreună. Însă, atunci când o fac, legătura strânsă dintre ei poate fi observată cu ușurință.

Alexandra și Alex, ”Cu capul în nori”

Relația sentimentală dintre Alexandra și Alex Mațaev a fost completată, astfel, și de o colaborare artistică. Cântărețul a compus o melodie – ”Cu capul în nori”, iar platoul de filmare a fost chiar domeniul tatălui Alexandrei, Liviu Dragnea.

O alegere surprinzătoare, la o primă vedere, numai că Alex Mațaev a declarat pentru GÂNDUL că totul a fost ”foarte frumos”, iar filmările au durat două zile. Iar surpriza cea mai mare a fost aceea că Alexandra a devenit personaj al videoclipului, iar declarația partenerului său i-a impresionat pe fani (mai multe detalii AICI).

”La filmări a fost foarte frumos. Am filmat cu iubita mea Alexandra. Totul a ieșit bine”, a transmis artistul.

Alexandra și Mațaev apar în postura de îndrăgostiți și în videoclipul ”Cu capul în nori”, plimbându-se prin curtea domeniului din Alexandria. Totodată, interpretul poate fi văzut relaxându-se pe peluză și cântând pe terenul de tenis care este prevăzut cu instalație cu nocturnă.

Alex, despre întâlnirea cu Alexandra: ”A fost dragoste la prima vedere”

Alex Mațan a mărturisit că atunci când a întâlnit-o, prima oară, pe Alexandra totul s-a transformat într-o dragoste la prima vedere, acesta intrând în culise, după ce fusese prezentă printre spectatori, la X Factor, în calitate de ”susținătoare” a sa.

Totuși, artistul a recunoscut că nu credea în șansa de a fi alături de Alexandra, numai că scenariul sentimental i-a demostrat contrariul.

”Alexandra a venit ca susținătoare, special pentru mine. A venit în culise, m-a văzut și i-a plăcut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam că avem șanse să fim împreună… Știam dinainte că trebuie să vină o fată, dar nu știam cine e”, a povestit solistul din Republica Moldova la un moment dat.

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase