VIDEO | Oana Sîrbu, imagini emoționante din cabina regretatei Stela Popescu, la 4 ani de la moartea actriței: ”Drum bun, artista noastră-n veșnicie!”

Luna noiembrie a anului 2017 a adus o tristețe incomensurabilă în lumea teatrului și a filmului din România, marea actriță Stela Popescu trecând în neființă, dar rămânând – pentru totdeauna – în sufletele celor care au iubit-o, atât ca om, cât și ca artist.

Printre aceștia s-a aflat și se află Oana Sîrbu, actrița-simbol a tuturor ”Liceenilor”, colegă de teatru cu Stela Popescu și privilegiată printr-o legătură nu numai artistică, ci și sufletească.

După cum a mărturisit chiar ea, de-a lungul timpului, legătura cu Stela Popescu a fost una foarte strânsă, cu totul specială, primind adeseori sfaturi de la aceasta – a jucat alături de marea actriță pe aceeași scenă a Teatrului Constantin Tănase -, atât în ceea ce privește activitatea profesională, cât și în viața personală.

Mă ajuta să mă machiez, nu îi plăcea cum mă machiez eu”

Au trecut patru ani de la moartea actriței Stela Popescu, iar Oana Sîrbu le-a oferit fanilor săi o surpriză emoționantă, după ce a pășit, cuprinsă de nostalgie și tristețe, în cabina de la Teatrul Constantin Tănase a regretatei artiste, acolo unde aceasta se pregătea, de fiecare dată, înainte de a apărea în fața publicului, în roluri memorabile.

”Împărțeam aceeași cabină. Urma să ne întâlnim abia weekend-ul viitor. Mă ajuta să mă machiez, nu îi plăcea cum mă machiez eu. Îmi spunea să folosesc culori mai puternice, ca pentru scenă, nu ca pentru stradă. Era o enciclopedie de sfaturi, ne sfătuia pe toți. Întotdeauna avea o vorbă bună, un exemplu frumos din viața ei, mereu asocia cu experiențe din viața sa. Îmi spunea să iubesc, să las orgoliile deoparte. Să iubesc și să mă las iubită. Îmi spunea că sunt tânără, să las deoparte orgoliile!”, spunea Oana Sîrbu, în 2017, la Teo Show.

Stela Popescu

Oana Sîrbu: ”Din nou în cabina marii artiste”

 ”În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni”, a scris Oana Sîrbu în dreptul imaginilor pe care le-a filmat în cabina marii artiste și pe care le-a postat pe pagina sa de socializare.

În cabină, Oana Sîrbu a descoperit buchete de flori, tablouri vechi și fotografii din diferite perioade ale vieții Stelei Popescu, iar într-unul dintre acestea se afla alături de o altă regretată actriță a teatrului și filmului românesc, Tamara Buciuceanu.

Pe masa de machiaj din fața oglinzii se află și un mesaj care transmite că Stela Popescu va fi de neînlocuit, indiferent de trecerea nemiloasă a timpului, semn că marea artistă – prin toate rolurile avute într-o carieră impresionantă – rămâne mereu în amintirea tuturor celor care au iubit-o și admirat-o.

”De astăzi ne va fi un dor cumplit DE STELA MAREA ARTISTĂ tot de NE-NLOCUIT, de DĂRUIREA și TALENTUL său cu care a-nzestrat-o DUMNEZEU. Drum bun, ARTISTA noastră-n VEȘNICIE…”

”Sunt foarte mulți actori și atitudinea lor față de profesie s-a schimbat: tare, repede și fals – se spunea la noi pe vremuri. Să facă repede. Să repete o piesă în patru zile, dacă se poate, și să o joace de 400 de ori numai ca să le ia banii. Nu e în ordine”

Stela Popescu

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...