Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley și a Ginei Pistol, din Cernica

Cum arată vila de 300.000 de euro a lui Smiley și a Ginei Pistol, din Cernica
Smiley și Gina Pistol / FOTO: casepractice/ro & Facebook
Publicat: 04/05/2022, 16:29
Actualizat: 04/05/2022, 16:32

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe, în urmă cu zece luni, fiind unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul românesc. Cei doi locuiesc în județul Ilfov, într-o vilă situată în localitatea Cernica, pentru care au plătit suma de 300.000 de euro.

Locuința, care are aproximativ 290 de metri pătrați, este situată într-un complex rezidențial și este exact pe gustul lor, scrie Cancan, care publică imagini cu vila celor doi. Aceasta dispune de o curte imensă, iar fetița lor, Josephine, beneficiază și de un spațiu de joacă generos.

Vila a fost achiziționată în anul 2011, iar Smiley și Gina Pistol au ales să facă unele renovări, artistul apelând la trei arhitecți și un inginer constructor pentru ca aceasta să arate exact așa cum și-a dorit.

Ulterior, a apărut și fetița lor, care avea nevoie de un spațiu propriu. De altfel, casa este compartimentată în așa fel încât fiecare membru al familiei să se bucure de propriul spațiu: are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi, dar și un garaj.

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, a declarat echipa de arhitecți, în urmă cu câțiva ani, scrie Viva.ro.

Gina și Smiley sunt vecini și cu alte vedete din showbizul românesc, în complexul rezidențial respectiv, printre care Marius Moga, Inna, Tudor Chirilă sau Andreea Bănică, potrivit site-ului casepractice.ro.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult