Cum poți schimba aspectul unui șemineu electric, folosind o cutie de carton. Rezultatul final e spectaculos

Cum poți schimba aspectul unui șemineu electric, folosind o cutie de carton. Rezultatul final e spectaculos
FOTO - Facebook.com/IdeiAmenajari
Publicat: 07/12/2022, 22:26
Actualizat: 07/12/2022, 22:31

Pe Facebook există un grup unde pasionații de amenajări interioare își împărtășesc ideile. Este și cazul unei tinere care a prezentat modul ingenios în care a transformat șemineul electric de acasă, folosind o cutie de carton în care fusese ambalat un televizor.

Aceasta a explicat pe grupul Facebook.com/IdeiAmenajari care sunt pașii pe care i-a urmat.

„Când vine frigul, îmbrăcăm și șemineul. Se ia o cutie tv, se adaugă niște cartoane, se îmbracă totul în autocolant tip lemn și cărămidă, se asezonează cu cadouri și se servește cu dragoste. Enjoy”, a scris femeia.

FOTO – Facebook.com/IdeiAmenajari

La comentarii, ea precizat că este vorba despre un șemineu electric curbat.

„Șemineul este prins în perete. Apoi am tăiat cutia în spate, cât este dimensiunea șemineului fără sticlă… și sticla am pus-o ulterior prin gaura mai mare din fața cutiei, iar baza cutiei stă pe mobilă și perete, ceea ce îl face mult mai stabil”, a mai precizat aceasta.

FOTO – Facebook.com/IdeiAmenajari

Unii membri ai grupului i-au confirmat deja, tot la comentarii, că au procedat la fel și sunt mulțumiți de rezultat, dar au fost transmise și unele avertismente.

„Și noi avem pentru prima dată și vreau să îl păstrez. Mai trebuie decor pentru el, doar. E din polistiren”, este unul dintre mesaje.

„Acest tip de șemineu degajă căldură prin partea din spate. Are niște fante pe unde un ventilator împinge în sus spre exterior aerul cald încălzit. Nu funcționează ca și panoul radiant, ci e o aerotermă clasică făcută să arate frumos. Nu doar că nu e eficient ce ați făcut, dar este și periculos. Dacă îl folosiți doar pentru design, în cazul în care radiatorul are opțiunea doar de iluminare fără încălzire, este frumoasă ideea”, a fost avertizată femeia.

„Noi îl folosim doar pe iluminat, pentru frumusețea lui”, a răspuns imediat autoarea postării, potrivit ziare.com.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase