Dan Negru, reacție dură după exonerarea Simonei Halep: ”Trăim intr-o cultură a ambalajului în care corpul e mai de preț decât sufletul”

Dan Negru, reacție dură după exonerarea Simonei Halep: ”Trăim intr-o cultură a ambalajului în care corpul e mai de preț decât sufletul”
Publicat: 06/03/2024, 14:20

Dan Negru a avut o reacție dură după exonerarea Simonei Halep. Vedeta de televiziune a explicat pe pagina sa de Facebook că ”trăim intr-o cultură a ambalajului în care corpul e mai de preț decât sufletul”.

”Când Simona Halep era nr. 1 WTA, lua de la Nike 1,7 milioane de euro. Sharapova care era atunci nr. 30 WTA, lua tot de la Nike 8,5 milioane de euro ! Despre asta e cultura ambalajului, a brandului. Simona încă n-o are, “brandul” ei e sub performanțele ei sportive. Revenirea sportivă a Simonei e știrea zilei. Am vazut-o pe Maria Sharapova la Premiile Oscar, pe Ibrahimovici la festivalul San Remo sau pe Djokovic la deschiderea Spherei din Las Vegas alături de U2. Simona, la același nivel de performanță sportivă, a lipsit de la marile evenimente mondiale.

Aș vrea să o văd săptămâna viitoare pe Simona la premiile Oscar. Anul trecut, la Oscar, rochia Sharapovei a fost subiect de prima pagină în toată lumea! Oxford College of Marketing a declarat „star quality” ca fiind plus-valoarea în sportul zilelor noastre. Toți știu lecția, de la Beckham la Federer. „Star Quality” ne lipseste si ca brand de țară si ca brand de personalități. Pentru că trăim intr-o cultură a ambalajului în care corpul e mai de preț decât sufletul!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Simona se poate întoarce pe terenul de tenis

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunţat pe site-ul oficial decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep, menţionând că sportiva poate reveni imediat în competiții.

În comunicatul publicat de TAS marţi se precizează că tribunalul a făcut publica partea „operativă” a deciziei în acest caz, care a avut două părţi, prima în care substanţa interzisă roxadustat a fost detectată în proba de urină prelevată Simonei Halep pe 29 august 2022, în timp US Open, iar a doua acuzaţie legată de paşaportul biological sportive (ABP), mai precis o probă de sânge prelevată pe 22 septembrie 2022, caz în care s-ar fi făcut uz de o substanţă sau metodă interzisă.

În decizia din 22 septembrie 2023, tribunalul independent al Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) a găsit-o pe Halep vinovată de încălcarea regulamentului antidoping în ambele cazuri şi a dictat o perioadă de suspendare de patru ani.

Simona Halep fusese suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, pe 12 septembrie 2023, de către Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA). ITIA a precizat atunci că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii