Daniel Onoriu începe să își revină. Cum se simte pilotul după ce a stat în comă 55 de zile: „A început să plângă”

Daniel Onoriu începe să își revină. Cum se simte pilotul după ce a stat în comă 55 de zile: „A început să plângă”
DANIEL ONORIU (Foto - Facebook/Daniel Onoriu)
Publicat: 12/02/2022, 15:54

Daniel Onoriu începe să își revină și, deși se află încă la Terapie Intensivă, pilotul face progrese în recuperarea medicală după ce a ieșit din comă. 

Rebecca Onoriu, mătușa pilotului, a povestit cum se simte sportivul.

„Am fost în urmă cu două zile la el și pot să vă spun că Daniel al nostru este un frumos și un luptător. S-a tras la față, a căpătat o culoare frumoasă și parcă a întinerit. Este prezent, cooperant și foarte sensibil, plângăcios. A trebuit să aleg cu grijă subiectele de discuție. I-am spus de tatăl și mama lui și a început să plângă, i-am arătat pozele noastre de pe Facebook. Probabil s-a văzut în putere și ce fericit era”, a mărturisit Rebecca Onoriu, în cadrul emisiunii Star News, citată de Cancan.

Campionul de raliu Daniel Onoriu – nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărescă Gabi Lungă – s-a trezit din comă după 55 de zile în care familia a așteptat, cu înfrigurare, să își revină. Pilotul fusese internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca, după o operație de micșorare a stomacului pe care o făcuse în Turcia.

Anunțul a fost făcut, în mediul online, chiar de fiica lui Daniel Onoriu, Andreea, aceasta scriind și că a așteptat o ”minune a Domnului” pentru ca tatăl său să treacă peste această încercare.

„MINUNEA TATĂLUI MEU CERESC EȘTI TUTATĂL MEU DE PE PĂMÂNT!!! Astăzi, cu inima plină de bucurie, vreau   spun  după 55 de zile i-am auzit glasul tatălui meu!!  mulțumesc pentru interesul vostru față de tatăl meu, îmi pare rău  nu v-am putut da mai multe informații despre starea lui de sănătate până acum, dar am așteptat minunea Domnului în dreptul lui”, a scris Andreea Onoriu pe pagina de socializare.

Pilotul a întrebat de câte zile este internat în spital

Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, crede că Dumnezeu a ”făcut o minune”, iar trezirea lui Daniel Onoriu din comă, după 55 de zile, este un dar ceresc.

Au fost zile extrem de grele, cu atât mai mult cu cât, cu doar o zi în urmă, medicii se dovedeau a fi foarte rezervați în ceea ce privește starea campionului de raliu. Dar pilotul în vârstă de 43 de ani s-a trezit din comă, a început să își miște buzele, apoi a încercat să vorbească și, într-un final a reușit.

„A făcut Dumnezeu o minune în viața noastră și îi mulțumim Lui și tuturor celor care s-au rugat alături de noi. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Măcar că ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Pentru că deși analizele lui erau mai normale, resursele lui erau ajunse la capăt. Pregătiți-vă de ce este mai rău, ne-au spus. Și astăzi am primit vestea minunată: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?»”, a spus Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, la Prima TV.

„Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a spus Estera Onoriu.

În luna noiembrie, Daniel Onoriu a suferit o operație de micșorare a stomacului în Turcia, iar atunci când s-a întors în România au apărut complicații. Pilotul de raliuri a făcut hemoragie, pierzând 2 litri de sânge. Familia sa a fost în stare de șoc și l-a transportat, de urgență – la începutul lunii decembrie -, la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii l-au operat imediat. Ulterior, Daniel Onoriu s-a aflat în comă indusă, internat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din Capitală.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid