Dănuț Lupu a izbucnit în PLÂNS, după ce a aflat că va merge la închisoare: „Nu-mi fac probleme pentru mine, ci pentru familia mea”

Dănuț Lupu a izbucnit în PLÂNS, după ce a aflat că va merge la închisoare: „Nu-mi fac probleme pentru mine, ci pentru familia mea”
Dănuț Lupu
Publicat: 02/10/2023, 12:30

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare și este aşteptat să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi condamnarea.

În timpul unei intervenții televizate, în cadrul căreia a vorbit despre decizia judecătorilor de Curtea de Apel București, Lupu a început să plângă.

Fostul internațional este plecat din țară cu familia și a anunțat că va reveni în România în weekend.

Dănuț Lupu a dezvăluit că va ispăși jumătate din pedeapsa dictată de instanță: va sta în spatele gratiilor aproximativ 3 luni și jumătate.

„Toată lumea face o treime. O să fac undeva pe la 3 luni și jumătate – 4 luni. Legea așa spune, o treime. Nu cred că am o faptă în care să zici că am făcut cine știe ce. Cam așa ceva, cât timp te condamnă, nu ești pericol public”, a declarat Dănuț Lupu.

„Îmi fac probleme pentru familie”

Duminică, mă vor lua de la aeroport. Cred că din momentul în care s-a dat sentința, ai 8 ore sau 6 ore să te predai. Mă duc la frontieră și predau pașaportul. Eu am avut o vorbă: nici la dușmani nu le doresc să ajungă la pușcărie! Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. O să o las pe soție să plece înainte și eu o să vin ultimul în țară.

Sunt cam singurul fotbalist din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. Câteodată și oamenii mari mai plâng. (n.r. plânge).

Nu prea am răspuns la telefon. Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc tuturor celor care mă încurajează (n.r. plânge și își găsește cu greu cuvintele).”, a mai spus Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

Dănuț Lupu este aşteptat să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi condamnarea.

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare, fiind aşteptat să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi condamnarea.

Pe 4 septembrie, Dănuț Lupu s-a prezentat în fața judecătorului într-un nou termen după ce a fost surprins, în mai multe rânduri, conducând fără carnet. Pe fond, oficialul Clubului Sportiv Dinamo a primit o condamnare de închisoare cu executare de șapte luni și zece zile și a formulat apel.

Dănuţ Lupu a spus că a fost nevoit să conducă fără permis. El a reiterat că regretă că a comis acea faptă, dar a subliniat că nu a avut ce face.

„Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic. M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, spunea Dănuț Lupu.

Însă, apelul inițiat de Dănuț Lupu și avocatul săi a fost respins, iar fostul fotbalistul va executa o pedeapsă de 7 luni și 10 zile, fiind obligat să se prezinte la Penitenciarul din Rahova. (Vezi aici decizia Curții de Apel București…)

Vă recomandăm să citiți și:

Prima REACȚIE a lui Dănuț Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare: „Dacă mă prindeau beat sau drogat, poate îmi dădeau mai puțin”

Sursa foto: Captură Digi Sport

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Lando Norris a obținut prima victorie din carieră în Formula 1. Pilotul britanic l-a învins...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua...
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante. Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care forță naturală doboară orice copac?