De ce actrița Carmen Tănase nu se vaccinează anti-COVID și refuză testarea. „Înseamnă că această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem și să ne sperie”

De ce actrița Carmen Tănase nu se vaccinează anti-COVID și refuză testarea. „Înseamnă că această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem și să ne sperie”
Actrița Carmen Tănase (Sursa foto - captură video: Antena 3)
Publicat: 21/09/2021, 14:23
Actualizat: 21/09/2021, 15:21

Actrița Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care refuză vaccinarea şi testarea anti-COVID. În urma unor trăiri personale, ea a tras concluzia că „această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem”.

Totuși, artista a precizat  că ţine seama de sfatul autorităţilor şi ascultă de specialiștii a căror activitate este notabilă în domeniul medical.

Dar, întrebată ce va face dacă certificatul verde va deveni obligatoriu peste tot, Carmen Tănase a afirmat că nu va face niciun compromis şi că va lupta pentru dreptul ei atât cât va mai putea, în limitele legii.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal – pentru că încă mai pot din punct de vedere legal, și vorbesc strict în numele meu -, după care, dacă nu se va mai putea și se va da o lege organică în Parlament, așa cum s-a dat în Franța și în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a declarat actrița, la Antena 3.

De ce refuză testarea COVID

Actrița a spus și cum motivează decizia de a refuza testarea. Carmen Tănase a afirmat că l-a văzut pe inventatorul tehnologiei RT-PCR, care spune că invenția sa este destinată cercetării, şi nu pentru a pune un diagnostic.

„Pentru că întâmplător l-am văzut acum un an și ceva, un an și jumătate, pe însuși inventatorul aceste tehnologii Real Time PCR care spunea înainte de a muri, desigur, într-un interviu pe înțelesul tuturor, de ce acest test sau tehnologia asta pe care inventat-o nu poate pune un diagnostic. Ea a fost inventată pentru altceva, pentru cercetare, pentru altceva și nu cred în rezultatul real al acestui test. Şi m-am săturat de atâția șmecheri care s-au umplut de bani, au devenit milionari în timpul acestei pandemii, și eu personal nu vreau să bag bani în buzunar acestor șmecheri”, a spus Carmen Tănase.

Actrița a mai spus că este conștientă că va fi criticată în urma declarațiilor și opiniilor sale de acum, dar își asumă acest fapt și este pregătită pentru orice.

„Am devenit foarte calmă, nu mai sunt furioasă, mi-am asumat în totalitate lucrul acesta. Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină. Din întâmplare, am intuit din capul locului, apoi m-am și informat și am văzut, am ascultat foarte mulți specialiști care, din păcate, sunt banați, sunt interziși. Oameni care sunt într-adevăr cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat cărți, care au publicat în reviste de specialitate, care spun cu totul altceva și de care nu se ține seama.

Eu la specialişti mă uit. Eu ascult sfatul autorităţilor şi mă uit la specialişti. Ca atare, am înțeles că tot ceea ce se întâmplă în această lume, că nu e vorba numai de țara noastră, în această lume, nu este despre sănătatea noastră, este despre cu totul altceva, dar nu despre sănătatea noastră. Nu poți avea grijă de sănătatea semenilor tăi, oamenii care te-au ales și pe care îi reprezinți, bruscându-i, violentându-i, agresându-i. Asta nu se poate, nu se pupă una cu alta. Ca atare, am înțeles în ce lume trăiesc, mi-am asumat și voi încerca să rezist atât cât voi putea”, a mai spus Carmen Tănase.

Actrița a mai precizat că nu se așteaptă şi în România la proteste de amploare, aşa cum se întâmplă deja în alte ţări, pentru că „poporul acesta doarme”.

Referitor la accelerarea îngrădirii libertăților, actriţa a precizat că, după părere ei, „până acum s-a testat nivelul de prostie al populației globului şi s-a cam lămurit grupul acesta care conduce această operațiune teroristă cam despre este vorba în fiecare ţară. După aceea va începe jihadul”, a completat actriţa Carmen Tănase, care a spu că nu va face niciun compromis.

„Nu am făcut COVID şi nu m-am ferit niciodată de nimeni”

Actrița susține că această boală nu este atât de periculoasă pe cât pare la prima vedere.

„Uite de ce. În această ecuație care ni se afișează pe tablă de un an şi jumătate încoace, omul sănătos nu este luat în calcul. Eu nu am făcut COVID şi nu m-am ferit niciodată de nimeni, nu că nu cred, există o boală, dar eu nu am făcut-o.

Având în vedere că eu nu m-am ferit niciodată de nimeni, că am ieșit tot timpul afară, că am interacționat cu oameni că am fost «neascultătoare», «nedisciplinată» și nu am făcut, locuind în casă cu o mamă care are 90 de ani și care este o femeie puternică, că o moștenesc, înseamnă că această boală nu este atât de contagioasă pe cât vor unii să ne facă să credem și să ne sperie.

În permanență, de un an și jumătate, am fost amenințați, am fost terorizați că suntem așteptați cu lumânări la ATI de către domni doctori care ar trebui să aibă grijă de viața și de sănătatea noastră”, a spus ea.

„Este o boală cu un PR agresiv”

Carmen Tănase a afirmat că, pentru ea, acest COVID-19 „este o boală cu un PR agresiv”.

”O boală care într-adevăr ucide oameni la fiecare pas, nu mai are timp cineva să îi facă un asemenea PR. Or eu văd de un an şi jumătate PR, PR, PR. Este o boală cu un PR agresiv. E ca un fel de toacă, în continuu, la radio, la televiziune, «poartă mască, fă aia, dacă nu porţi mască, mori, dacă nu te vaccinezi, dacă nu te imunizezi», nişte minciuni îngrozitoare.(…) Nu mai amenința, că omul o să facă împotrivă, este o chestie de psihologie simplă. Nu se spune adevărul. Oamenii s-au contrazis. Faucci s-a contrazis de 700 de mii de ori, nicio problemă, s-a mers mai departe (…)”.

„Ne-am întors total cu fundul în sus. Este o societate din care cred că nu mai vreau să fac parte”, a fost concluzia actriței Carmen Tănase, în legătura cu perioada de pandemie.

CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două profesoare de la același liceu, bune prietene, acuzate că și-au abuzat trei elevi. Mărturia...
Rezultatele autopsiei Dianei Maria! Se schimbă tot ce se ştia despre moartea ei: nu a...
FOTO. Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, e strălucitoare la 45 de ani,...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune...
Răsturnare de situaţie! De ce a fost atacată Maria Diana de urs! S-a aflat abia...
Emily, în stare de șoc! Medicii au dat VERDICTUL. Vedeta a primit un diagnostic CRUNT....
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din...
VIDEO Joe Biden face noi gafe. L-a numit pe Zelenski "președintele Putin" și pe Kamala...
Un primar din Suceava s-a trezit cu ursul în curte. Întregul moment a fost surprins...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
Michael Douglas: „Greu de imaginat" ca Biden să-şi ducă mandatul până la capăt
A început VÂNĂTOAREA de Extratereștri! Se știe EXACT unde să căutăm
Mașinile interzise pe șosele. Interdicția se aplică de sâmbătă, 13 iulie, ora 15:00
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat într-o baltă...
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I....
VIDEO Joe Biden face noi gafe. L-a numit pe Zelenski "președintele Putin" și pe Kamala...
Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin...
Anca Țurcașiu, în culmea fericirii după ce a devenit bunică pentru prima dată la 54...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
Un nou studiu arată că narcisismul scade odată cu vârsta
×