De necrezut! Câți lei cere Corina Chiriac ca să cânte la nuntă, în 2022. CRBL vrea de două ori mai mult!

De necrezut! Câți lei cere Corina Chiriac ca să cânte la nuntă, în 2022. CRBL vrea de două ori mai mult!
CRBL și Corina Chiriac (s) / FOTO - Facebook
Publicat: 26/05/2022, 22:06
Actualizat: 26/05/2022, 22:13

Fiecare tânăr, când se căsătorește, vrea să aibă parte de cea mai frumoasă nuntă, una de neuitat. Și cum muzica este o parte importantă a petrecerii, cei mai mulți nu se uită la bani, când vine vorba de un artist celebru. În general, prețul cerut de artiști diferă în funcție de tipul evenimentului și de perioada anului. Noi venim în ajutorul mirilor cu tarifele a doi cântăreți români: Corina Chiriac și CRBL.

Corina Chiriac, celebră cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță, este una dintre solistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 și până în prezent. Iar la cei 72 de ani ai săi este neobosită și își petrece foarte mult timp pe scenă.

La fel ca și colegul său mai tânăr, participă la diverse concerte sau evenimente publice ori private, la baluri de boboci sau în cluburi. Și chiar dacă are o vastă experiență, are unul dintre cele mai mici onorarii: 1.300 de euro/oră.

Dacă ținem cont că în urmă cu cinci ani tariful său era de 1.000 de euro, putem spune că nu a crescut foarte mult, ținând cont și de cei doi ani de pandemie.

CRBL cere de două ori mai mult decât Corina Chiriac

CRBL (Compun Rime Bine Legate), cântăreț, coregraf si dansator, pe numele său real Eduard Mihai Andreianu, și-a început cariera ca membru al trupei „Simplu”, apoi drumurile lor s-au separat și a mers pe cont propriu.

Cariera solo a debutat cu single-ul „Românu’ n-are noroc”, lansat în 2010. Doi ani mai târziu, în primăvară, lansează „Kboom”, în urma unei colaborări cu Helen, apoi „Petre” împreună cu Adda, care a devenit hitul anului 2012 și cel mai de succes single din cariera solo până-n prezent.

Ulterior, și-a vândut toate proprietățile din România și s-a mutat în Spania, cu familia, dar mai revine în țară pentru  diverse show-uri TV sau cântări, printre care și nunți, pentru care cere 2.500 euro/oră.

Mult sau puțin… voi decideți, dar important este ca evenimentul din viața voastră să fie memorabil, indiferent dacă e cu o trupă, un artist sau DJ!

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult