De necrezut. Pe o stradă din Brăila se toarnă asfalt direct în gropile pline cu apă (VIDEO)

De necrezut. Pe o stradă din Brăila se toarnă asfalt direct în gropile pline cu apă (VIDEO)
De necrezut. Pe o stradă din Brăila se toarnă asfalt direct în gropile pline cu apă (VIDEO)
Publicat: 06/02/2021, 17:29

Doi muncitori au fost filmați în timp ce turnau asfalt în bătaie de joc pe o strada din Brăila. În imagini se poate observa cum unul dintre muncitori face slalom printre maşinile care circulă în acea zonă și toarnă asfalt în gropile pline cu apă.

Filmarea a fost realizată de un brăilean la data de 6 februarie și a devenit virală. În imagini se vede cum unul dintre muncitori face ture între o autoutilitară şi o groapă din carosabil, transportând asfaltul într-o găleată, iar apoi toarnă asfaltul într-o groapă plină cu apă, relatează Adevărul.ro.

Acțiunea a avut loc pe strada Mircea Malaeru din Brăila.

„Vedeţi cum se asfaltează la Brăila. Tehnologie nouă”, spune cu umor bărbatul care a filmat toate scena cu telefonul mobil.

Momentan autorităţile din Brăila nu au reacţionat la modul în care cei doi muncitori se ocupă de plombarea gropilor de pe strada respectivă.

Un muncitor a căzut de pe o schelă, de la aproape 10 metri, pe un șantier din sectorul 2

Un muncitor, în vârstă de 46 ani, aflat pe un șantier din zona sectorul 2, a căzut de pe o schelă, de la aproximativ 10 metri. Accidentul de muncă a avut loc pe strada Dumbrava Roșie nr. 18.

Potrivit primelor informații de la fața locului, victima era conștientă, după impactul cu solul, fiind preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, pentru îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de polițiștii Secției 6, care vor să afle cum s-au întâmplat faptele.

Accident de muncă mortal și pe șantierul unui mall din Brașov, în 2019, Atunci, un muncitor a căzut tot de pe o schelă

Un muncitor de 43 de ani a murit, la începutul lunii iulie a anului 2019, pe șantierul unui mall din Brașov. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), acesta a fost rănit grav după ce a căzut de pe o schelă și a murit la scurt timp după producerea accidentului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase