Decizia de ultimă oră pe care Nicușor Dan a luat-o în privința autobuzelor din oraș! „N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”

Decizia de ultimă oră pe care Nicușor Dan a luat-o în privința autobuzelor din oraș! „N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”
Nicușor Dan, mesaj pentru protestatarii anti-restricții: „Cei care protestează să o facă fără violențe și cu gândul la cei care sunt în pericol” / Sursă Foto: Mediafax
Publicat: 19/01/2021, 14:02

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți, pe Facebook, că STB a început decolantarea afișelor cu „primăria capitalei” de pe autobuzele din București. Acel spațiu va fi vândut pentru reclame!

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale.

„Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot”

E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum „Primăria Capitalei”. Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, operațiunea de decolantare a început deja!

„Vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați”

„În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public.

Operațiunea de decolantare deja a început, urmând ca spațiile rămase libere să fie puse la dispoziție pentru alte reclame”, a mai scris Nicușor Dan.

Nicușor Dan anunță că vrea să înceapă reabilitarea a 60 de km din rețeaua de termoficare! Între timp, mii de bucureșteni fac frigul în case!

Primarul General, Nicușor Dan, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria Capitalei începe procedurile de înlocuire a reţelei de termoficare din Bucureşti! Este vorba de 60 de kilometri de rețea!

„Începem procedurile de înlocuire sistematică a reţelei de termoficare! Este vorba despre 60 km de reţea din fonduri proprii – aproximativ 90 de milioane de euro, iar alţi 200 km îi vom reabilita din fonduri europene, aproximativ 300 de milioane de euro.