Denis a accelerat spre MOARTE pe o motocicletă. Peste două zile ar fi împlinit 18 ani: „Odihnește-te în pace!”

Denis a accelerat spre MOARTE pe o motocicletă. Peste două zile ar fi împlinit 18 ani: „Odihnește-te în pace!”
Publicat: 02/10/2023, 10:42

Denis nu a mai apucat să serbeze împlinirea vârstei majoratului. Cu două zile înainte de a împlini 18 ani, tânărul a murit după ce a gonit pe „Dumurl Morții” E 85 pe o motocicletă neînmatriculată și cu ITP expirat. Alături de el se afla prietena lui, o fată de 17 ani, care a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Părinții adolescentului lucrează peste hotare și acum vor veni în țară pentru a-și îngropa fiul, scrie observatornews.ro.

Cum s-a petrecut nenorocirea

Potrivit polițiștilor, accidentul fatal a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22.05. Tânărul a pierdut controlul motocicletei pe care se afla împreună cu prietena sa, de 17 ani, într-o curbă în localitatea suceveană Dumbrăveni.

Cei doi au părăsit suprafața carosabilă și au ajuns pe un teren agricol, de unde au fost proiectați într-un la de porumb.

Denis a decedat pe loc, în timp ce adolescenta a fost transportată în stare inconștientă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Denis nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și avea ITP expirat. Cercetările continuă în acest caz.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 29, în urma producerii căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală gravă a altei persoane.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și din primele verificări a constat faptul că la data de 30.09.2023, în jurul orei 22.05, un tânăr în vârstă de 18 de ani din comuna /sat Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe D.N. 29, județul Suceava, din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din proximatatea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb. Urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului motocicletei de 18 ani și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava. Tânărul nu avea permis, asigurare și altele.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA. Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 alin. (2)din Codul Penal. „vătămare corporală din culpă”,faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin.(2)și (3) din Codul Penal, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 Cod Penal și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin. 2 din Cod Penal”, spune IPJ Suceava.

„Condoleanțe! Drum lin către îngeri! Doamne ajuta, vouă părinților, să treceți peste aceste încercări!!”

Vestea morții fulgerătoare a lui Denis i-a luat prin surprindere pe apropiații lui. Părinții lui se îndreaptă spre țară pentru a-l înmormânta.

„Dumnezeu sa te odihnească dragul meu Denis”, „Doamne ferește! Nu pot să cred! Condoleanțe!”, „Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Denis!” „Sincere Condoleanțe! Dumnezeul sa îl ierte!!” „Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”, „Condoleanțe! Drum lin către îngeri! Doamne ajuta, vouă părinților, să treceți peste aceste încercări!!” „Sincere condoleante familiei Dumnezeu sa-l ierte ,mare durere pentru părinți!”, „O, Doamne,nu pot să cred! Condoleanțe sincere și multă putere!In veci pomenirea lui!” „Sincere,Condoleanțe și multă putere sa depășiți aceasta cumplita durere și cumpăna!” „D-zeu să-l odihnească în împărăția lui și vouă să vă dea putere .Nu am cuvinte ….pt grea cruce ce o purtați”. „Odihnește-te în pace suflet drag și mult prea tânăr!”, sunt câteva din mesajele de condoleanță transmise de prietenii lui Denis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?