Dentistul groazei: I-a scos toți dinții din gură unei paciente! Cum arată tânăra după ce a primit o dantură nouă (VIDEO)

Dentistul groazei: I-a scos toți dinții din gură unei paciente! Cum arată tânăra după ce a primit o dantură nouă (VIDEO)
Dentistul groazei: I-a scos toți dinții din gură unei paciente! Cum arată tânăra după ce a primit o dantură nouă (VIDEO)
Publicat: 19/03/2021, 10:08

O femeie care a rămas fără toți dinții din gură după ce un stomatolog i-a zis că nu mai poate face nimic pentru ea a primit o nouă șansă la normalitate, după chinul îndurat.

Brittany Negler, de 29 de ani, din Philadelphia, a consumat droguri mai mulți ani, după ce fratele ei a murit la doar 18 ani din cauza unui cancer osos, scrie Daily Mail.

„Am crezut că eu l-am ucis”

„Am crezut mult timp că mi-am ucis fratele”, a spus femeia în lacrimi, în clipul video cu intervenția la dinți. „A avut sacrom Ewing. Într-o zi m-am trezit și am avut un sentiment că nu trebuie să merg la școală.

Am mers la patul lui și la 15 minute, după ce m-am pus lângă el, acesta a oftat și apoi a murit”, și-a amintit tânăra.

„Nu știam ce s-a întâmplat, am crezut că eu l-am ucis. Am crezut că m-am așezat pe vreun tub sau altceva”.

Brittany, care era pe atunci adolescentă, a suferit și după despărțirea părinților, la scurt timp după tragedia cu fratele ei și a crezut că totul este din vina sa.

„Am trăit o perioadă foarte grea. Nu mint. Am început să umblu cu oameni nocivi, să iau droguri, pentru a scăpa de sentimentul de vinovăție. Am intrat într-o depresie majoră”, a povestit femeia.

Tânăra a devenit batjocura celorlalți, după ce a rămas fără toți dinții

Femeia a mers la un dentist, pentru a-i reparat dantura, dar acesta i-a scos toți dinții și i-a pus proteze prea mari, care o împiedicau chiar și să mănânce.

Tânăra a ajuns batjocura oamenilor și a slăbit enorm în urma chinului îndurat.

Brittany a prezentat chinul, dar și salvarea ei pe TikTok: un stomatolog priceput i-a redat zâmbetul și astfel o șansă la viața normală!

Intervenția stomatologică a costat 30.000 de dolari și acum Brittany se poate integra din nou în societate.

@brittanyneglerThe reveal ##emotional ##mystory ##mystoryisntover ##foryou ##foryoupage ##dental ##lifestyle ##savedmylife ##thereveal ##teeth ##smileagaindental ##texas

♬ original sound – Brittany Negler

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult