Descoperire macabră în Portul Constanța. Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe apă

Descoperire macabră în Portul Constanța. Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe apă
Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 11/11/2021, 12:09
Actualizat: 11/11/2021, 12:20

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, joi dimineața, în Portul Constanța. Anchetatorii au stabilit că pe corpul care plutea pe apă nu sunt urme de violență.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, joi, în jurul orei 8.15, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un cadavru plutește în rada Portului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că trupul aparține unui bărbat 68 de ani. Poliția a început ancheta, iar procurorii vor încerca să afle cu exactitate ce s-a întâmplat, dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.

Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții.

În această dimineață, în jurul ore 08:15, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi maritime au fost sesizați prin apel la 112 că o persoană ar pluti în acvatoriul portului Constanța. De îndată polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani”, au transmis reprezentații IPJ Constanța.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Din primelor cercetări s-a constatat că nu sunt urme de violență la nivelul feței sau trupului bărbatului.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase