DEZVĂLUIRI. Florian Coldea, agresat în loja VIP la Untold Dubai / NUCLEARĂ: cine a stat lângă fostul nr. 2 din SRI!

DEZVĂLUIRI. Florian Coldea, agresat în loja VIP la Untold Dubai / NUCLEARĂ: cine a stat lângă fostul nr. 2 din SRI!
DEZVĂLUIRI. Florian Coldea, agresat în loja VIP la Untold Dubai / Sursa FOTO: facebook.com/anca.alexandrescu.12
Publicat: 17/02/2024, 08:37
Actualizat: 17/02/2024, 09:00

În timp ce la București viața de noapte a rămas oarecum monotonă, ca pentru o lună februarie, distracția și voia bună pare să se fi mutat în Emirate, acolo unde are loc evenimentul Dubai Untold. Invitați numai unul și unul, dar aglomerație mare la VIP-uri, care au început să se calce pe bombeuri. De aici și tensiunile inerente…

Jurnalista Anca Alexandrescu a detonat nucleara de presă dezvăluind pe contul personal de Facebook prezența lui Florian Coldea la Dubai Untold.

Subiectul s-a rostogolit, iar Liviu Alexa a scris, pe strictsecret.substack.com, despre ce alte nume au mers la Dubai. Dar, mai mult, aflăm și despre un incident în care a fost implicat fostul șef-adjunct al SRI, Florian Coldea.

Iată ce dezvăluiri face Liviu Alexa pe contul său:

Jurnalista Anca Alexandrescu de la Realitatea TV surprindea pe toata lumea ieri cand, pe pagina sa de Facebook, lauda oarecum Untold Dubai, eveniment organizat de Bogdan Buta, aflat in mijlocul unui scandal de proportii in Romania.

Dar Anca Alexandrescu nu era musai la distractie acolo. Cateva ore mai tarziu…

… declansa o bomba nucleara de presa, publicand pe acelasi cont de Facebook fotografii cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, care legitimeaza practic cu prezenta sa controversatul eveniment, transmitand lumii un mesaj de sustinere a lui Buta. Acum intelegem mai bine de ce procurorii de la Cluj, acolo unde Coldea a preluat sefia executiva a Grupului de la Cluj, nu au avut nicio reactie in scandalul de pedofilie gay de care este acuzat Buta, ba chiar vor sa inchida dosarul, asa cum mi-au relatat sursele. Insa eu mai am niste informatii de context despre domnul Coldea si cu cine s-a anturat aseara la salonul VIP Romania al Untold Dubai”.

„Florian Coldea, recuperat de SRI”

Cand mai indrazneste careva sa zica ceva de genul ca unii jurnalisti sunt prea obsedati de Coldea pe care il vad bagat in toate, sa taca de acum inainte.

Aceste fotografii dovedesc clar cateva lucruri:

  • reconfirma ce sustineam recent, si anume ca Florian Coldea a fost recuperat de SRI si trimis la inaintare in calitate de “politist rau” desemnat sa se ocupe de trebile murdare (“politistul bun” e Hellvig).
  • Florian Coldea nu putea singur sa “inchida” subiectul meu cu Buta, incredibila mea dezvaluire de presa. Subiectul a fost omorat pentru ca au intervenit cei din SRI.
  • Coldea e seful informal al retelei de influensari si “vedete” de carton din Romania care promoveaza LGBT si stau foarte aproape de droguri”.

„Aseară, s-au întâmplat lucruuuuuuri!”

Coldea a inceput seara relaxat, purtand discutii indelungate cu bombardierul ipocrit Codin Maticiuc.

Dar mereu aproape de Coldea statea o blonda misterioasa. Eu stiu cine e.

E Marina Pandarof, sefa retelei M, arestata acum cativa ani pentru ca era furnizoarea principala de cocaina si curve pentru VIP-urile Bucurestiului, milionari sau politicieni, la niste petreceri selecte si… extreme, toate filmate.

Coldea este cel care a scapat-o pe Marina de ghearele procurorilor. Asa ca Marina ii e datoare la maxim si presteaza diverse comenzi la ordinul lui Coldea.

Bine, mie in poza de mai sus mi se pare ca parul lui Coldea e proaspat spalat, ca dupa dus, dar e destul de pixelata poza :)”.

„Diacomatu a vrut să-l curenteze”

Dar mai era cineva care nu il scapa din ochi pe Coldea. Sergiu Diacomatu, fostul PMP-ist ce a fost sef la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), caruia Coldea i-a troznit un dosar penal de care Diacomatu a scapat cu greu.

Sursele mele mi-au spus ca aseara Diacomatu era la un pas sa il flocaie urat de tot pe Coldea, Coldea a facut pe el, caci Diacomatu era deja lansat. Au intervenit repede niste catei de-ai securistului, dar tot s-a lasat cu pahare de bautura aruncate dupa pensionarul securici si cu niste injuraturi si scuipati bine plasati.

L-am sunat si pe domnul Diacomatu azi dimineata, sa il intreb ce a fost pe acolo. Cumva relaxat, Diacomatu mi-a declarat:

«Acuma, eu ca sa va spun, domnule Alexa, dumneavoastra sunteti un jurnalist foarte informat, asa o fi daca ziceti. Eu eram obosit dupa multe ore nedormit, mie mi s-a parut ca am varsat din greseala un pahar pe domnul Coldea, mai mult nu imi aduc aminte».

Dupa incident, Coldea s-a tirat intr-o parte mai linistita a salonului VIP, ca sa aiba de unde fugi daca s-ar mai fi ivit probleme”.

Dezvăluirile CANCAN despre „Rețeaua M”

În 2022, CANCAN scria despre o „anchetă temeinică ce va da multe socoteli peste cap prin prisma numelor celebre implicate”. Era vorba despre un „dosar bombă de trafic de cocaică”, cu „politicieni celebri, milionari și generali implicați” în această „Rețea M”.

Astfel, din cele prezentate de Cancan, la 6 octombrie 2022 „procurorii DIICOT au desfășurat simultan o serie întreagă de percheziții într-un dosar bombă de trafic de cocaină. Bombă în sensul în care implicații sunt nume celebre de politicieni pe poziții top complet central dar și local, milionari, dar și generali din structuri militarizate. Nume foarte grele sunt vehiculate în acest dosar, cu nume de cod «Rețeaua M».

Dosarul în sine ca mecanică a infracțiunii este simplu și ușor hilar: șefa rețelei a fost documentată vânzând 2 g de cocaină unui consumator în fața unui restaurant de lux, pe șoseaua Nordului. Evident că mulți se pot întreba ce mare dosar este acesta cu o cantitate atât de mică.

Cei care cunosc procedurile știu că un asemenea dosar care cuprinde filaj, monitorizare tehnică, zeci de polițiști implicați, logistică, sume cheltuite dar și mult timp de realizare nu se face la acest gramaj. Că nu are rost efortul. Asemenea mecanism de multe ori nici la sute de grame nu se pornește. Deci da, ciudat, însă iată că în acest caz s-a întâmplat. În spate e cu totul altceva…

Șefa rețelei, o atrăgătoare blondă, nu numai că a vândut marfa, ci și organiza orgii top unde tot ea aducea escorte, cocaină evident și în diferite locații aveau loc niste petreceri extreme. Nici asta n-ar fi ceva nemaiauzit. Cine participa însă e de-a dreptul uau. Nume ultra celebre, care conduc România pe toate palierele.

Ce se întâmpla însă mai aparte la petreceri este că ele erau monitorizate audio video. Și aici e aici: posesorul aparaturii era șefa rețelei sau alții? Și alții cine? Români sau străini? Unde sunt toate aceste materiale, cine le deține? Este o bombă cu ceas și foarte probabil în curând vor apărea nume, imagini, legături. Sau nu. Foarte interesant însă!”.

Între timp, iat-o pe Marina Pandarof, pe care Liviu Alexa o numește „sefa retelei M”, (re)apărând în peisaj la Dubai Untold, în preajma lui Florian Coldea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...