Doi adulți și șapte copii, răniți după impactul dintre două mașini pe un drum din județul Bistrița-Năsăud. Unul dintre șoferi era băut

Doi adulți și șapte copii, răniți după impactul dintre două mașini pe un drum din județul Bistrița-Năsăud. Unul dintre șoferi era băut
FOTO - ISU Bistrița
Publicat: 14/09/2022, 22:14
Actualizat: 14/09/2022, 22:30

Două autoturisme s-au ciocnit, miercuri după-amiază, în localitatea Rodna din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma impactului, nouă persoane au fost rănite, doi adulți (48 și 51 de ani) și șapte copii cu vârste între 11 și 13 ani.

Trei dintre copii au suferit politraumatisme, iar ceilalți patru contuzii și excoriații. Cei doi șoferi erau conștienți, cooperanți, dar cu leziuni și contuzii.

De altfel, toate persoanele au fost conștiente și cooperante, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), un autoturism de teren condus de un bărbat de 51 de ani din Rodna a intrat în coliziune cu un alt autoturism de teren care era condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Șanț, în care se aflau cei șapte copii.

Șoferii implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului de 48 de ani și de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui de 51 de ani, urmând a fi recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei, informează Poliția judeţului Bistriţa-Năsăud.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase