Doi polițiști din Gorj, injurați și amenințati de un bărbat. Individul a fost prins conducând fără permis valabil

Doi polițiști din Gorj, injurați și amenințati de un bărbat. Individul a fost prins conducând fără permis valabil
Doi polițiști din Gorj, injurați și amenințati de un bărbat. Individul a fost prins conducând fără permis valabil / Foto: Facebook
Publicat: 09/03/2021, 10:24
Actualizat: 09/03/2021, 10:25

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Gorj a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină fără să deţină un permis valabil pe teritoriul României. Când a foss oprit de agenţi, individul a început să-i înjure și să-i amenințe pe oamenii legii.

Abia întors din Irlanda, acesta conducarea o mașină fără să dețină un permis valabil pe teritoriul țării. Când a fost oprit de polițiști, individul a devenit agresiv, potrivit Stirileprotv.ro.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor

Bărbatul a înregistrat incidentul şi l-a postat pe o rețea socială. Apoi a plecat cu mașina în munți, fiind convins că acolo poliţiştii nu-i vor da de urmă.

Însă oamenii legii l-au găsit în județul Bihor. Voia să plece în străinătate cu un microbuz, ca pasager. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum are dosar penal, pentru ultraj.

„Scena a avut loc în ziua de 4 martie, în comuna Runcu, judeţul Gorj, colegii noştri, poliţişti şi jandarmi, fiind ameninţaţi cu un topor de către un individ al cărui hobby este off-road-ul combinat cu furtul de material lemnos din pădurile patriei. Bineînţeles, că la vederea acestui om al pădurilor, poliţiştii l-au somat să înceteze acţiunea violentă, iar la scurt timp după incident, individul în cauză a găsit de cuviinţă să se apropie de colegii noştri, să-i ameninţe şi să-i înjure pentru că şi-au permis să execute o pândă în zona în care se fură material lemnos.

Şi dacă vă întrebaţi de ce poliţiştii nu au fosit armamentul, vă spunem noi că au evitat să-i pună viaţa în pericol femeii care-l însoţea în maşina de teren pe „academicianul” din imagini şi care executa toate solicitările sale, inclusiv aceea de a-i filma pe poliţişti încercând să inducă ideea că aceştia l-ar fi ameninţat cu folosirea armelor de foc în mod nejustificat, este mesajul postat de sindicatul Europol.”

Suspiciuni de fraudă la examen! Poliția Locală Brașov, în mijlocul scandalului: Polițiștii ar fi copiat rezolvările cu telefonul mobil

Suspiciuni de fraudă la un examen ținut la Poliția Locală Brașov. Unul dintre polițiștii care au dat examenul a povestit că rezolvările au fost afișate în sala de examen și că oamenii legii ar fi copiat cu ajutorul telefonului mobil!

Șeful Poliției Locale neagă însă acuzațiile și nu dorește să reia examenul, motiv pentru care Primăria îi cere să demisioneze, transmite observatornews.ro.

Scandalul a început după o evaluarea a secției, în urma căreia a fost luată decizia ca 15 din cei peste 200 de polițiști să plece.

„Există o sesizare depusă”

„Până în acest moment pot să vă confirm că este o sesizare depusă cu privire la anumite aspecte care ridică semne de întrebare cu privire la concurs, care a fost dat pentru ocuparea unor posturi din cadrul Poliţiei Locale Braşov. Mai multe detalii nu pot sa va dau pentru ca sesizarea abia a fost depusa si este nevoie de o investigatie din care sa rezulte daca sunt aspecte penale sau nu”, a declarat Claudiu Sandu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Unii dintre polițiștii din sala de examen spun că rezolvările au fost afișate pe ușă și că mai mulți polițiști le-au fotografiat, cu telefoanele, după care le-au transcris, pur și simplu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase