Doliu în magistratura arădeană. Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său

Doliu în magistratura arădeană. Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său
FOTO - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 05/09/2022, 18:48

Judecătorul arădean, Caius Lăzărescu, în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort în locuința sa. Cauza probabilă a decesului o constituie un infarct miocardic sau un atac vascular cerebral (AVC).

Un amic al judecătorului a dat alarma după ce magistratul nu a mai răspuns la telefon nici prietenilor nici rudelor.Ajuns la domiciliul magistratului, amicul său l-a găsit fără suflare și a anunțat organele abilitate.

Priveghiul va avea loc în această seară și mâine la Capela din cimitirul ortodox din Aradul Nou, de la 18:00, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 14:30.

Caius Lăzărescu a fost judecător la Secția Penală a Tribunalului Arad, asta după ce a absolvit Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, apoi al facultății de drept.

Caius Lăzărescu a fost numit, la data de 1 noiembrie 1997, judecător la Judecătoria Chișineu Criș. Din data de 4 ianuarie 1999, s-a transferat judecător la Judecătoria Arad.

Din 21 noiembrie 2011, Caius Lăzărescu a fost promovat judecător la Tribunalul Arad, desfășurându-și activitatea în cadrul secției penale până la data de 15 august 2018, când a fost delegat judecător la Tribunalul Caraș Severin, în cadrul secției penale, iar din 1 Decembrie 2018 s-a transferat efectiv la Tribunalul Caraș Severin, fiind ales membru în colegiul de conducere al Tribunalului Caraș Severin pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 12 decembrie 2018.

Sursa: Specialarad

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase