Dorian Popa, jefuit de o bandă de hoți. Suspecții au fost prinși de polițiștii ilfoveni

Dorian Popa, jefuit de o bandă de hoți. Suspecții au fost prinși de polițiștii ilfoveni
Sursă foto: Dorian Popa/Facebook
Publicat: 23/03/2022, 18:50
Actualizat: 23/03/2022, 20:51

O bandă de hoți care au fi spart mai multe locuințe de lux, între care și vila din Domnești în care locuiește Dorian Popa, a fost destructurată, la începutul acestei săptămâni, de către judiciariștii IPJ Ilfov. Suspecții l-ar fi lăsat pe cântăreț fără un ceas în valoare de 10.000 de euro dar și bijuterii, evaluate la 5.000 de euro. 

Polițiștii ilfoveni au reușit, luni, să anihileze una dintre cele mai periculoase grupări de hoți, care ar fi organizat lovituri în cartierele de lux din jurul Bucureștiului. Aceștia ar fi intrat în vile din Balotești, Săftica, Domnești, Bragadiru și Tunari, de unde ar fi furat bunuri de valoare.

Printre victime s-a numărat și Dorian Popa, cunoscut publicului larg ca vlogger, compozitor, dansator și cântăreț. Acesta deține un complex imobiliar în Domnești, unde a păstrat pentru el una dintre vile.

La jumătatea lunii trecute, acesta a anunțat IPJ Ilfov cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi intrat în casă, de unde au furat, printre altele, un ceas și mai multe bijuterii în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

Ceasul lui Dorian Popa nu a fost găsit

Polițiștii au stabilit că artistul ar fi victima unei grupări din Balotești, din care făceau parte patru persoane. Surse apropiate anchetei au spus, pentru Gândul, că spărgătorii respectivi vizau, de regulă, case învecinate cu terenuri virane, forțau ușile secundare de acces (dacă erau din termopan) sau ferestrele termopan, răscoleau dormitoarele și luau bijuterii și sume de bani.

Mai mult, aceștia în locuințe chiar și dacă proprietarii erau acasă și dormeau în camerele de la etaj, situații în care se limitau să răscolească doar parterul.

Urmăriți o bună bucată de vreme, spărgătorii au fost prinși în flagant, luni, de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ilfov. Prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, trei dintre ai au ajuns după gratii, iar unul este cercetat mai departe sub control judiciar.

Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că bunurile reclamate de Dorian Popa nu au fost recuperate.

În trecut, Dorian Popa a povestit că a mai fost victima unui jaf. Influencerul mărturisea atunci că i-a fost sustras portofelul în care avea actele, printre care buletinul, certificatul de naștere, dar și permisul de conducere.

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste”, mărturisea Dorian Popa pe Instagram.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase