Două clanuri s-au măcelărit chiar în apropierea unei secții de poliție din București. O femeie a fost împușcată

Două clanuri s-au măcelărit chiar în apropierea unei secții de poliție din București. O femeie a fost împușcată
Polițiștii bucureșteni au descins la mai multe adrese din județul Ilfov
Publicat: 06/11/2021, 16:35

Mai multe persoane au ajuns la spital, între care și o femeie care a fost împușcată în față, după un scandal sângeros izbucnit între două clanuri periculoase, din județul Ilfov. Măcelul a izbucnit după ce un microbuz în care se aflau mai mulți interlopi, a fost blocat în trafic. 

Cinci persoane au fost arestate preventiv în urma unui adevărat război între clanurile de la marginea Bucureștiului. Potrivit unor surse din Poliție, la data de 23 octombrie, un microbuz în care se aflau șase membri ai clanului Durbală, din Chitila, a fost blocat în trafic de două mașini pline cu bătăuși înarmați.

Aceștia au coborât cu bâte, săbii și arme de foc, iar într-o primă fază au început să distrugă mașina Mercedes Vito, pentru a putea să ajungă la rivalii care refuzau să coboare.

În cele din urmă, s-a ajuns la o încleștare pe viață și pe moarte, în timpul căreia s-au tras mai multe focuri de armă, iar o femeie a fost împușcată în față cu un pistol cu bile.

La fața locului au ajuns, în scurt timp, mai multe mașini ale Secției 5 dar și ambulanțe, care i-au transportat la spital pe Florian Durbală, Florin Gheorghe și pe femeia rănită cu arma de foc, Aurora Nae.

A doua zi, au urmat percheziții la mai multe adrese, de unde s-au ridicat arme de foc neletale, săbii, topoare, bâte și alte arme albe. Totuși, niciunul dintre interlopii vizați nu se afla acasă.

S-au bătut de față cu polițiștii

Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că aceștia au venit singuri, a doua zi la sediul Secției 5, pentru audieri. Potrivit unor martori, cu această ocazie, în fața unității de poliție ar fi urmat o nouă încleștare între membrii celor două clanuri, însă conflictul a fost aplanat înainte să fie nevoie de intervenția ambulanțelor.

Polițiștii susțin că atacatorii sunt cunoscuți drept persoane violente din Mogoșoaia. Este vorba despre Cornel Fieraru, zis Zabar, Fildeș Fieraru, poreclit Luis, Viorel Sandu, alias Biță, Sandu Durbală, zis Rafi, Ionel Călin, zis Decan, Ionuț Răducan, poreclit Noris, Cornel Sandu, alias Mugurel și Sorin Țuțui.

Cinci dintre aceștia au fost arestați preventiv de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, însă, Cornel Fieraru, alias Zabar, considerat liderul clanului din Mogoșoaia, a fost lăsat în libertate și va fi cercetat, mai departe, sub control judiciar.

Motivul snadalului sângeros ar fi legat de achiziționarea unui imobil din Chitila, pe care și-l doresc ambele grupări criminale.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult