Dragoș Pătraru a aflat din ce este făcută înghețata Betty Blue, de fapt, după ce a analizat atent etichetele acestor produse îndrăgite de mulți consumatori. Acest tip de produs este consumat îndeosebi în timpul canicular, însă nu toată lumea privește eticheta. Jurnalistul a avertizat asupra ingredientelor care pot fi regăsite în astfel de produse răcoroase, la „Starea Sănătății”, potrivit Cancan.
Jurnalistul Dragoș Pătraru a încărcat, pe platforma YouTube, un videoclip în care analizează etichetele mai multor tipuri de înghețată. Printre acestea se numără și cunoscuta înghețată Betty Blue. Înghețata este un produs consumat îndeosebi în timpul canicular, iar piața abundă în sortimente, reușind să acopere gusturilor multora dintre consumatori. La „Starea Sănătății”, Dragoș Pătraru a analizat atent etichetele produselor și a descoperit o listă cu ingrediente care nu ar trebui să fie consumate de copii. Desigur, printre acestea se numără E-urile și aditivii alimentari.
De exemplu, ce conține înghețata Betty Blue? Jurnalistul a analizat ambalajul cu ingrediente pentru sortimentul de ciocolată. Produsul conține 10% sos de ciocolată și 5% bucățele de ciocolată. Totuși, la o atenție sporită asupra listei cu ingrediente, Dragoș Pătraru a descoperit și alte elemente care nu ar trebui să ajungă consumate de cei mici. Deși pot fi răcoroase și gustoase, ingredientele ar putea si dăuneze.
AFLĂ AICI CE A DESCOPERIT DRAGOȘ PĂTRARU DESPRE ÎNGHEȚATA BETTY BLUE