După 39 de ani de căsnicie, Angelica s-a trezit dată afară din casă și înlocuită de soțul ei (59 de ani) cu o puștoaică. Ireal câți ani are amanta

După 39 de ani de căsnicie, Angelica s-a trezit dată afară din casă și înlocuită de soțul ei (59 de ani) cu o puștoaică. Ireal câți ani are amanta
Foto: Captura Antena Stars
Publicat: 03/12/2022, 11:37

Atunci când te căsătorești, îți dorești ca legătura pe care ai legat-o cu omul iubit să fie până la adânci bătrâneți. Iar atunci când îmbătrânești lângă cel caree îți este soț, timpul se tranformă iar căldura familiei este cel mai important lucru din lume. 

Însă, există cazuri când ani întregi de relație sunt aruncați la gunoi pentru o atracțiue efemeră. Acesta a fost și cazul Angelicăi, care și-a sacrificat ani mulți din tinerețe pentru a munci în Italia, pentru ca familia sa să poată ducă o viață fără griji și lipsuri.

În timp ce ea muncea pe brânci în Italia, soțul său, în vârstă de 59 de ani, și-a făcut o amantă de numai 27 de ani. Ba mai mult decât atât, după o căsnicie de aproape 40 de ani, soțul său a dat-o afară din casă. În locuința lor, bărbatul și-a adus amanta cu copiii.

”Noi avem două fete. Suntem căsătoriți din ’83. De când am născut-o pe a doua fetiță, el a fost numai muieratic. Eu l-am mai prins cu mai multe femei și l-am iertat datorită copiilor. Am luat prea multe bătăi. Am reclamat și dânsul spunea că nu e adevărat.”, a povestit Angelica.

Angelica își dorește să divorțeze

Ea dorește să divorțeze, dar bărbatul nu intenționează să-i dea partea ei din ce au adunat de-a lungul anilor, ba a acuzat-o că l-ar fi jefuit. Femeia susține că soțul le-a spus polițiștilor că ea a furat o sumă de bani foarte mare din casă, care îi aparținea surorii lui. Sora ar fi depus mărturie în favoarea lui și astfel a reușit să fie credibil.

Angelica se află în prezent la muncă, în Italia. În privința jafului ea neagă că ar fi luat vreun ban și spune că a fost amenințată cu moartea de soțul ei, iar acuzația lui ar fi doar o metodă prin care încearcă s-o intimideze astfel încât să renunțe la drepturile ei în privința bunurilor pentru care a muncit întreaga viață, potrivit Spynews.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase