Ela Crăciun, instantanee ROMANTICE cu soțul său în „cea mai frumoasă țară”

Ela Crăciun, instantanee ROMANTICE cu soțul său în „cea mai frumoasă țară”
Ela Crăciun și soțul său, într-o ipostază romantică
Publicat: 13/01/2024, 16:15
Actualizat: 13/01/2024, 21:44

Ela Crăciun călătorește foarte mult și aproape de fiecare dată o face alături de întreaga familie, în special iarna când alege, fără să stea pe gânduri, o destinație călduroasă, în care să se poată bucura de zilele însorite petrecute la plajă.

De această dată, ea a ales să meargă în Sri Lanka, o țară care i-a tăiat respirația cu frumusețea ei copleșitoare și unde a realizat o serie de instantanee foarte apreciate pe rețelele de socializare.

„Cu siguranță, aceasta este cea mai frumoasă țară în care am fost, cu toate că am călătorit mult la viața mea! Cel mai mult mi-au plăcut peisajele din Sri Lanka. Eu nu am văzut o țară mai frumoasă. Aveam impresia că sunt în Paradis, pentru că peste tot era o vegetație luxuriantă, iar cascadele parcă erau din altă lume, în timp ce plaja oferea peisaje de pus în ramă. Nu mai spun de animalele exotice văzute și fructele fabuloase gustate! Tot ce am văzut aici m-a surprins complet!”, a declarat Ela Crăciun despre cea mai recentă vacanță a sa.

De această dată, prezentatoarea tv a ales să se bucure de o vacanță activă, plină de obiective turistice și experiențe unice, care spre bucuria familiei sale a inclus mereu ceva pe placul fiecărui membru al familiei.

După ce, timp de 10 zile, a parcurs teritoriul acestei țări și a bifat cele mai importante destinații, Ela nu doar că se declară fascinată de această țară, însă face și recomandări de luat în calcul, pentru cei care vor sa se aventureze în acest îndepărtat ținut asiatic.

Călătoria cu trenul de la Kandy la Ella, marea statuie a lui Buddha în Kandy și Coconut Tree Hill sunt experiențele și locurile de poveste pe care e musai să le bifezi în Sri Lanka. Eu m-am bucurat și să culeg ceai, la o plantație care ne permitea să facem asta. Au ieșit niște poze grozave. Nu ne-au lipsit nici interacțiunile cu animalele, care au completat perfect parcă toată interacțiunea noastră cu natura de până atunci. Am fost la un orfelinat de elefanți în Pinnawala și am vizitat spre încântarea copiilor și o crescătorie de țestoase. În topul preferitelor copiilor s-a situat clar căutarea balenelor de la Mirissa”, a completat ea.

Dacă natura a lăsat-o fără cuvinte pe celebra mămică, care s-a declarat impresionată și de străzile extrem de curate din această țară și de cât de bine poți mânca acolo cu un buget foarte convenabil, nu același lucru se poate spune despre condițiile de cazare din Sri Lanka.

„Am detestat condițiile de cazare, care sunt destul de vechi și modeste, iar cu umiditatea foarte mare, dacă nu ești atent și nu aerisești bine, totul începe să prindă un miros aparte. Pe stradă era foarte curat, am fost uimită să observ cât de curate sunt străzile din această țară. Cred că oamenii ar trebui să vină aici pentru că Sri Lanka nu este o țară încă la modă și în consecință nu sunt atât de mulți turiști. Încă este o țară ieftină. Mâncam la restaurante cu recomandări foarte bune și standarde înalte, iar o masă de 11 persoane ne costa 500-600 de lei”, a concluzionat Ela Crăciun pe tema vacanței sale în Sri Lanka.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?