ELCEN, după ultima avarie din București: Rețeaua de termoficare e în stare tehnică gravă. Pierderile s-au triplat în ultimii ani

ELCEN, după ultima avarie din București: Rețeaua de termoficare e în stare tehnică gravă. Pierderile s-au triplat în ultimii ani
Publicat: 05/12/2020, 19:48
Actualizat: 14/02/2021, 21:03

După ultima avarie în Capitală, ELCEN trage un semnal de alarmă asupra stării tehnice grave în care se află rețeaua de termoficare.

”Atragem din nou atenția asupra stării tehnice grave în care se află rețeaua de termoficare”, transmite ELCEN, după ultima avarie în Capitală.

In noaptea de vineri spre sâmbătă, ELCEN Bucuresti a informat ca s-a produs o avarie la instalațiile din cadrul CET București Sud ”al cărei efect s-a propagat către o parte din echipamentele energetice determinând declanșarea acestora”.

Echipele ELCEN s-au mobilizat imediat și au intervenit prompt pentru limitarea efectelor incidentului produs în cursul nopții. Într-un interval de câteva ore, manevrele executate au permis revenirea la 75% din parametrii de funcționare astfel că, în acest moment, instalațiile și agregatele din CET București Sud se află în curs de revenire la parametrii nominali.

Pe parcursul acestei zile, se va reveni la situația normală de dinaintea apariției incidentului”, transmite compania.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase