Elevă în vârstă de 13 ani, înjunghiată cu foarfeca la școală. Motivul este halucinant

Elevă în vârstă de 13 ani, înjunghiată cu foarfeca la școală. Motivul este halucinant
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 26/01/2023, 22:51
Actualizat: 26/01/2023, 22:54

O elevă de 13 ani a fost înjunghiată cu o foarfecă de un coleg, la școală, pentru că avea o culoare a părului diferită de ceilalți elevi. Fetița s-a ales cu două leziuni adânci de 15 cm și a pierdut mult sânge.

Ea a fost atacată de băiat, după o ceartă la școală, agresiunea având loc într-o localitate din districtul Kent, în Marea Britanie.

Marți, adolescenta se afla la școală, alături de un grup de prieteni, iar un coleg a început să o ironizeze din cauza culorii părului, a explicat tatăl victimei pentru The Sun.

„I-a spus să plece, pentru că de obicei nu este afectată de astfel de lucruri. Ea s-a întors și a crezut că a plecat, dar apoi el a scos foarfeca și a spus: «Ia uite ce am aici!»… și i-a înfipt-o de două ori în spatele piciorului. Sângele îi curgea prin colanți și i-a umplut pantoful. Are nevoie de pantofi noi pentru că nu îi putem curăța. Acesta a fost un atac neprovocat, din cauza culorii părului ei”, a spus tatăl fetei.

Un purtător de cuvânt al școlii a condamnat atacul, considerat „inacceptabil”, adăugând că a fost demarată o cercetare disciplinară.

Eleva a primit primul ajutor de la asistenta școlii, iar apoi a fost transportată la spital, iar acum polițiștii cercetează cazul. Medicii i-au suturat leziunile, iar apoi fata a fost externată, dar șchiopătează.

„Nu te aștepți să se întâmple așa ceva la o școală rurală. Nu este vina școlii că s-a întâmplat, dar sper că se iau măsurile adecvate. Ar trebui ca fiica mea să se simtă în siguranță la școală”, a mai precizat bărbatul.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase