Eliminare Survivor 15.02.2023 | Un nou „faimos”, OUT de la reality show-ul de la Pro TV?

Eliminare Survivor 15.02.2023 | Un nou faimos, OUT de la reality show-ul de la Pro TV?
Publicat: 15/02/2023, 08:50

Tensiune maximă la Survivor 2023. Un nou „faimos” ar putea părăsi celebra competiție de la Pro TV, după ce, în ediția de luni seara, faimoșii au câștigat imunitatea.

Implicit, au fost nominalizați trei războinici pentru eliminare și anume Codruța Began, Alexandra Porkohab și Alexandra Ciomag.

În ediția de marți seara, războinicii au câștigat imunitatea, ceea ce a pus trei faimoși în pericol de eliminare: Ada Dumitru, Kamara și Bianca Patrichi.

Miercuri seara se va afla cine dintre cei șase nominalizați va ieși din concurs. Există șanse 50% ca numele rostit de Dan Pavel să fie al unui faimos.

Probabilitatea este cu atât mai mare cu cât cele două faimoase nominalizate (Ada Dumitru și Bianca Patrichi) nu se regăsesc printre cele mai populare concurente, în rândul fanilor, ci, dimpotrivă, s-au ales cu un grad ridicat de critici în ultimele două-trei săptămâni, prin atacuri constante la adresa sportivului Ionuț Iftimoaie (de departe, favoritul numărul 1 al fanilor, prin prisma carierei sale).

Ce au declarat concurenții aflați în pericol de eliminare

Alexandra Ciomag: „Pot spune că am venit la acest consiliu fericită, dar totodată cu inima în dinți, pentru că sunt una dintre persoanele nominalizate, vreau să le mulțumesc celor care m-au votat, văd că sunt destul de susținută și plăcută acasă. Îi rog să mă voteze, să mă susțină, am simțit fiecare vot pe care ei mi l-au trimis prin SMS. Datorită lor evoluez, îmi doresc să rămân în competiție, să le arăt că, chiar dacă sunt mezina echipei, pot și vreau și mai mult. De fiecare dată când îmi doresc ceva, o să obțin”

Codruța Began: „N-am să încerc să conving pe nimeni, ci doar să mulțumesc celor care m-au susținut, care m-au salvat până acum, ei m-au văzut dezbrăcată de toate măștile. Să nu renunțe nimeni la luptă, decât atunci când ajungi să îți îndeplinești obiectivul. Când te duci, te gândești doar la victorie. În rest, vorba unui coleg, care a plecat, publicul este suveran”

Alexandra Porklab: „Suntem aici cu toții, trebuie să ne luptăm și pe trasee și aici în consiliu, tot ce pot să spun este că am plecat de acasă o femeie banală, cu un copil, care zi de zi mergeam la muncă, m-am aruncat în această aventură ca un tăuraș, azi îmi explodează sufletul de bucurie că în urma accidentării mele am putut să intru , să ajut echipa asta, să nu mai fie în postura de a nominaliza încă o persoană. Nu îmi doresc să mă vând, vreau să fiu votată de oamenii care cred cu adevărat în mine, îmi doresc să rămân aici pe merit”.

Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor: „Doc mi-a dat cu răutate”

Ada Dumitru: „Mă și așteptam, sincer, nu am de ce să mă supăr, ăsta e jocul. Ce poți să alegi. Toată lumea a ajuns la un nivel foarte bun. Eu mă bucur, cred în oameni, aici suntem împreună, ne dorim să stăm în formula asta. De ce să fim ipocriți, „Doc mi-a dat din răutate”. Mi-a dat din tovărășie cu Ioan. Avem un război al sexelor, un pic. Băieții țin cu băieții…”

Doc a întrerupt-o pe Ada Dumitru: „Nu este adevărat, voi aveți o prietenie. Eu mă cert cu Kamara o dată la două zile”.

Kamara: „Eu întotdeauna am primit orice lucru cu demnitate. Nu mă pot supăra pe nimeni, e regula jocului. Sunt șanse mari să fiu unul dintre nominalizați. Orice ar fi, știu că am făcut tot ce a ținut de mine și voi face în continuare acest lucru. Mă voi lupta trup și suflet pentru Leon, sper ca toți cei de acasă să mă ajute să mergem cât mai departe în această aventură. Hai, Faimoșii!”

Bianca Patrichi: „Nominalizarea lui Remus era, cumva, de așteptat. Cred că este mai mult personală, decât pe joc. Eu voi da tot ce am și sper ca această creștere a mea să fie vizibilă pe traseu, eu nu vreau să ascund absolut nimic, sunt așa cum mă vede toată lumea, nu vreau să am jocuri, să ascund lucruri, să zic ceva, să fac altceva, vreau ca totul să fie cât se poate de real. Simt că jocul se murdărește din ce în ce mai tare, nu îmi place neapărat, îmi doresc foarte mult să rămân, dar mă las în mâna publicului, cum am simțit dragostea lor. Le spun alor mei că îmi e foarte dor de ei, dar mai vreau să mai stau un pic. Doamne ajută, orice ar fi, cu sufletul deschis, mergem mai departe”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers