EURO 2020. Modelele ucrainene, ședință foto incendiară înaintea partidei Ucraina – Marea Britanie

EURO 2020. Modelele ucrainene, ședință foto incendiară înaintea partidei Ucraina - Marea Britanie
EURO 2020. Modelele ucrainene, ședință foto incendiară înaintea partidei Ucraina - Marea Britanie / Foto: INSTAGRAM
Publicat: 03/07/2021, 18:29
Actualizat: 03/07/2021, 18:30

Modelele ucrainene au pozat aproape goale, pentru a încuraja echipa de fotbal a țării lor la EURO 2020. Tinerele au ajuns „virale” în Dubai, unde au fost întemnițate pentru scurt timp, după o ședință foto nud, pe balconul unui zgârie-nori!

Fotomodelele ucrainene revin cu o ședință foto ceva mai cuminte, realizată acasă, la Kiev.

Ucraina joacă sâmbătă seară cu Marea Britanie, în sferturile de finală EURO 2020.

În fotografiile incendiare, fetele „defilează” cu steagul albastru-galben al Ucrainei.

„Butt Squad”, apariție „ilegală” în Dubai!

Yana Graboshchuk, în vârstă de 27 de ani, a declarat că este mândră de echipa ei, care a învins Suedia și Macedonia de Nord.

Yana, de profesie avocat, a spus: „Echipa noastră este o mândrie națională, eu cred în victorie. O să urmărim partida și o să susținem Ucraina!”

Yana și alte trei prietene au pozat având în față Râul Dinpro din Kiev. Modelele au fost denumite „Butt Squad” („Patrula Bombeurilor”), după ce au realizat ședința foto scandaloasă, cu exces de nuditate, din Emiratele Arabe Unite.

Cele 13 femei au fost încarcerate în Dubai, alături de playboy-ul american Vitaliy Grechin, în vârstă de 41 de ani, care are reședința în Kiev.

Tinerele au realizat „ilegalitatea” în luna aprilie. În ciuda acuzațiilor de indecență, fetele au fost eliberate, dar au primit ordin să plece urgent din EAU.

Grechin este unul dintre finanțatorii fostului președinte american Barack Obama.

Ucraina se duelează cu selecționata Angliei în faza sferturilor de finală ale EURO 2020, sâmbătă, ora 22.00, iar partida va fi transmisă la TV. Meciul dintre Ucraina și Anglia se joacă azi, ora 22.00, în sferturile de finală ale Campionatului European 2020, pe „Stadio Olimpico” din Roma.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase