EXCLUSIV | Ce a făcut fosta parteneră de viață a lui Marian Minae imediat ce a aflat că ”Pușcărie” este suspect în asasinarea milionarului de la Sibiu

EXCLUSIV | Ce a făcut fosta parteneră de viață a lui Marian Minae imediat ce a aflat că ”Pușcărie” este suspect în asasinarea milionarului de la Sibiu
Florentina și Marian Minae sunt părinții unui băiețel în vârstă de 10 ani sursă foto: Facebook
Publicat: 21/11/2023, 08:00

Vestea că tatăl copilului său ar putea fi un criminal cu sânge rece a cutremurat-o pe Florentina Lorena, fosta parteneră de viață a lui Marian Minae. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 10 ani, care se află în grija mamei lui. De când a aflat că bărbatul pe care l-a iubit cândva ar putea fi implicat în asasinarea milionarului Adrian Kreiner, probabil de teama reacției opiniei publice și pentru a-și proteja copilul, femeia a făcut tot posibilul să își piardă urma.

În urmă cu aproximativ 10 ani, Marian Minae, zis ”Pușcărie”, și Florentina Lorena au format un cuplu, iar în urma relației lor a rezultat un băiețel. Cei doi s-au despărțit ulterior, iar micuțul a rămas în grija mamei, dar și tatăl puștiului s-a implicat în viața fiului său. Băiatul, care practică arte marțiale, a reușit să-și facă mândri părinții prin performanțele sportive.

După ce s-au despărțit, atât Florentina Lorena, cât și Marian Minae și-au refăcut viața sentimentală alături de alți parteneri. Cu toate acestea, au ținut legătura, având în vedere că au împreună un copil. Chiar dacă noul de partener de viață al Florentinei Lorena se poartă cu puștiul ca și cum ar fi copilul său, și tatăl său biologic a fost alături de băiețel.

Când a aflat că Marian Minae a fost reținut, fiind suspectat că este unul dintre asasinii afaceristului Adrian Kreiner, femeia, care locuiește în Râmnicu Sărat, s-a îngrozit. Probabil din dorința de a-și proteja copilul, dar și de teama de a nu fi judecată de oameni pentru presupusele fapte ale fostului său partener de viață, Florentina Lorena a făcut tot posibilul să-și piardă urma.

Florentina și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, care este foarte grijuliu cu fiul pe care aceasta îl are cu Marian Minae sursă foto: Facebook

Ea a rupt contactul cu orice persoane din afara anturajului său și a păstrat legătura doar cu câțiva apropiați, care să o susțină în situația dificilă prin care trece. Deși știa că Minae nu este ușă de biserică, el având deja două condamnări pentru furt atunci când s-au cunoscut, iar în 2013, alături de alți patru indivizi, a jefuit un bărbat din comună doljeană Galicea Mare, femeia nu se aștepta ca acesta să ajungă la crimă.

După ce Florentina s-a despărțit de Marian Minae, băiețelul lor a rămas în grija ei sursă foto: Facebook

Nici prin gând nu îi trecea că Minae ar putea comite o faptă atât de gravă, care îl va ține pentru o perioadă îndelungată departe de copilul său, pe care îl iubește ca pe ochii din cap, dovadă și mesajele pline de afecțiune pe care presupusul criminal i le dedica micuțului.

”La mulți ani, puiul lui tati, te iubesc, să fii sănătos!”, a fost mesajul pe care Minae i l-a scris fiului său, de 1 Iunie, pe o rețea socială.

Florentina Lorena este foarte implicată în educarea și creșterea băiețelului său, care a reușit să obțină rezultate foarte bune pe plan sportiv sursă foto: Tiktok

A fost reținut în Marea Britanie

Milionarul Adrian Kreiner a murit marți, 7 noiembrie, după ce trei bărbați care purtau măști și mănuși au intrat în timpul nopții în vila lui din Sibiu și l-au bătut cu bestialitate timp de aproximativ 40 de minute. El era acasă alături de fiica lui, în vârstă de 20 de ani, care abia venise din Austria și de iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi.

Doi dintre cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian au fost prinşi, duminică, în Marea Britanie. Unul este Marian Cristian Minae, zis „Pușcărie”, iar cel de-al doilea, Laurențiu Ghiță, ambii în vârstă de 35 de ani.

Cel de-al treilea suspect, care se află încă în libertate, este Cosmin Costinel Zuleam, care a fost judecat, în 2020, pentru furt calificat după ce ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din Slovenia, de unde a furat telefoane mobile în valoare de 155.000 de euro.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Bărbatul din Timiș, acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei suspecți în cazul uciderii afaceristului sibian Adrian Kreiner, a fost reținut

Cei trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost dați în urmărire de polițiști. Judecătorii au emis mandate de arestare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600...
BREAKING | Prințul William, detalii de ultimă oră despre Kate Middleton
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
TOP vedete în costume de baie prea mici, prea mulate sau prea transparente. GALERIE FOTO...
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Florin Piersic s-a ridicat în picioare după operaţia la genunchi, face glume cu medicii. Următoarele...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Mărturia şocantă a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Trump nu schimbă opiniile susţinătorilor...
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Statul plăteşte câte 15.000 de lei. Românii ce vor primi cele 2 vouchere. E urgent
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Femeile care vor să rămână însărcinate ar trebui să renunțe la vaping, arată un studiu