EXCLUSIV | Criminala de la Mangalia are coșmaruri cu victima. „Începuse să horcăie”/ „Am abandonat valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane”

EXCLUSIV | Criminala de la Mangalia are coșmaruri cu victima. Începuse să horcăie/ Am abandonat valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane
Loredana Atănăsoaie regretă că și-a ucis prietena și spune că are momente când încă se gândește la Alina, pe care o roagă să o ierte că i-a luat viața
Publicat: 28/09/2023, 17:04
Actualizat: 28/09/2023, 19:02

Și-a ucis cea mai bună prietenă, iar acum are coșmaruri cu ea. Audiată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Loredana Atănăsoaie a relatat filmul tragediei petrecute în luna august. Criminala a spus în fața procurorilor că, în noaptea în care și-a ucis prietena, era dezamăgită că Alina nu voia să se împace cu ea, după ce se certaseră. Aceasta a mai relatat că și-a visat victima, pe care a rugat-o să o ierte.

La audieri, Loredana Atănăsoaie a povestit, pas cu pas, cum a ajuns să o omoare pe Alina, prietena sa din copilărie. Tânăra a declarat că ea și victima aveau relații tensionate și că, în noaptea tragediei, era dezamăgită că Alina nu a vrut să se împace cu ea, după o ceartă.

”În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul”, a spus Loredana, care a susținut în fața procurorilor că, practic, între ea și victimă a avut loc o luptă corp la corp.

”În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr”, a mai declarat aceasta.

”Încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”

Alertați de zgomotele pe care le-au auzit, colegii care erau cazați în camerele vecine au vrut să vadă ce se întâmplă și le-au bătut la ușă. Loredana nu le-a deschis însă, iar pentru ca aceștia să nu-și dea seama de ceea ce se petrecea dincolo de ușă, i-a astupat Alinei gura cu mâna.

”După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor.

Vrea să-și continue liceul și după gratii

După ce și-a dat seama că prietena ei murise, Loredana a căutat o cale să scape de cadavru, iar ca să nu fie cumva văzută a folosit ușa din spate a hotelului.

”Am coborât cu liftul de la etaj, pe ușa din spate a hotelului, la parter am abandonat pentru câteva minute valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane, după care am urcat în cameră să-mi iau cardul și când am ieșit din cameră m-am întâlnit și cu V., care ieșise din camera unde stătea. V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă. Menționez că eu voiam să iau carnetul de note din cameră, însă nu am mai apucat pentru că eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”, a afirmat tânăra.

Loredana Atănăsoaie a mai mărturisit că își regretă fapta și că i s-a întâmplat să-și viseze victima.

”Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana, despre care procurorii au consemnat că a fost lipsită de empatia familiei în copilărie.

Criminala de la Mangalia și-a exprimat dorința de a-și continua liceul, chiar și după gratii.

CITEȘTE ȘI:

Crima de la Mangalia. Cine este responsabil de certurile dintre cele două fete. Ce spune Loredana, fata care și-a ucis prietena cu sânge rece

S-a ÎNCHEIAT raportul psihologic, în cazul crimei din Mangalia. Examinatorii spun că rar au văzut un caz atât de tulburător

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Vestea care îi “îngroapă” pe șoferi în datorii. Urmează creșteri uriașe
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Ce vedetă din România se iubește cu un puștan cu 22 de ani mai tânăr...
De ce nu a fost înmormântată Naomi până acum. Noi detalii cutremurătoare
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
“Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Cine va fi succesorul lui Putin?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Permis suspendat pentru 10 ani. Legea care va intra în vigoare în România
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Irina Loghin, indignată de modul în care este tratat Florin Piersic: ”Mai mare bătaie de...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
O țară din Europa ar putea reduce impozitul pe profit pentru a atrage investitorii
×