S-a ÎNCHEIAT raportul psihologic, în cazul crimei din Mangalia. Examinatorii spun că rar au văzut un caz atât de tulburător

S-a ÎNCHEIAT raportul psihologic, în cazul crimei din Mangalia. Examinatorii spun că rar au văzut un caz atât de tulburător
Ea este Alina, fata din Vaslui omorâtă și desfigurată de cea mai bună prietenă a sa
Publicat: 13/08/2023, 13:30
Actualizat: 13/08/2023, 13:40

Examinatorii au încheiat raportul psihologic al Loredanei, fata de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina (de aceeași vârstă), pe care apoi a abandonat-o într-un parc din Mangalia. Specialiștii spun că rar au văzut un caz atât de tulburător.

În urmă cu câteva zile, fetele s-au certat în camera de hotel în care erau cazate, iar Loredana a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe Alina în zona cervicală, apoi a așteptat să moară și a băgat-o într-un troler. A comandat un taxi și a dus geamantanul într-un parc din Mangalia, unde a scos cadavrul și l-a abandonat sub o bancă.

S-a întors apoi la hotel liniștită și a curățat tot sângele de pe pat și de pe jos și chiar a plecat la muncă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De acolo a și fost ridicată de oamenii legii, iar acum se află în arestul poliției. Cele două prietene lucrau la un hotel din Saturn.

Ulterior, principala suspectă în acest caz fost examinată și de un psiholog, care a fost atât de șocat de discuția cu ea, încât a cerut o expertiză psihiatrică la București.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, pentru Cancan.

La cererea psihologului, Loredana va fi adusă la București pentru un consult psihiatric amănunțit.

„Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos, fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan. A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie. Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie. Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, au mai precizat aceleași surse.

Pe 10 august, Alina, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă, a fost condusă pe ultimul drum de către sute de persoane, fiind înmormântată în rochie albă de mireasă, în localitatea sa natală. Iubitul ei, Sergiu, a leșinat, atunci când a văzut-o pe fată în sicriul alb.

Între timp, Loredana a fost vizitată în închisoare de mama sa, căreia i-a mărturisit că regretă fapta comisă. După crima fiicei sale, femeia a dost amenințată și jignită, pe rețelele de socializare: „Pușcăria o să te mănânce!”.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice