EXCLUSIV | Detalii uluitoare din spatele scandalului de la Chiajna. Bebino și Aticu, atacați de bărbatul care l-a snopit și pe ginerele lui Ceaușescu

EXCLUSIV | Detalii uluitoare din spatele scandalului de la Chiajna. Bebino și Aticu, atacați de bărbatul care l-a snopit și pe ginerele lui Ceaușescu
Alexandru „Aticu” (foto stânga) și temutul Marius „Bebino” au fost atacați cu arme de foc letale în fața unui restaurant din Chiajna
Publicat: 17/01/2024, 07:00

Polițiștii care anchetează scandalul sângeros, de luni seară, de la Chiajna, au stabilit că în spatele incidentului s-ar afla un traficant de droguri extrem de periculos, care avea un conflict mai vechi cu temuții Marius Alecu, zis Bebino și Alexandru Stoica, poreclit Aticu. Totodată, anchetatorii au mai stabilit că în conflict ar fi implicat și un bărbat care, în 2017, l-a atacat, la comandă, pe ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul universitar Mircea Oprean.

Comuna ilfoveană Chiajna a devenit, în ultimii ani, un adevărat câmp de luptă unde se bat, pe viață și pe moarte, unii dintre cei mai violenți interlopi din București și Ilfov.

Un astfel de incident a avut loc și luni seară, în jurul orei 22.15,  când, potrivit unui comunicat emis de IPJ Ilfov, un bărbat a fost împușcat în picior în timp ce se afla pe Strada Rezervelor, în urma unui conflict spontan.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, incidentul ar fi avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, care ardea mocnit, între Marius Alecu, zis Bebino și Marius Costea, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Țâru, trimis în judecată, în stare de libertate, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Filmul scandalului

Sursele citate au precizat că Bebino și prietenul său Alexandru Stoica, zis Aticu (n.r. unul dintre finii lui Nuțu Cămătaru) au mers luni la un restaurant din Chiajna frecventat de lumea interlopă. Acolo, aceștia ar fi avut un conflict cu mai mulți dintre oamenii lui Țâru.

Ar fi vorba despre mai mulți dintre nepoții fostului mare boxer Petrică Paraschiv, transformat la finalul carierei sportive în hoț din buzunare și traficant de heroină, dar și fostul boxer Alexandru Chivu.

Acesta din urmă a devenit cunoscut publicului larg în vara anului 2017, când a fost arestat preventiv după ce, împreună cu un complice, l-a bătut la comandă, în curtea Universității Politehnice București, pe profesorul universitar Mircea Oprean, fostul soț al Zoiei Ceaușescu.

Incidentul de luni seară ar fi început în interiorul localului, iar Bebino, Aticu și prietenul lor Robert Vîlceanu au decis să plece, mai ales că primii doi au deja mari probleme cu legea.

Victima i-a mințit pe anchetatori

Afară, însă, au fost urmați de aproximativ 20 de persoane, iar din imaginile surprinse de camerele de supraveghere doi dintre atacatori erau înarmați, unul cu o pușcă, al doilea cu un pistol. Cei trei, care apucaseră să se urce deja în mașina lui Aticu, au coborât.

Fără să existe un schimb de lovituri, Robert Vîlceanu a fost împușcat în picior cu arma de vânătoare, în timp ce bărbatul care ținea în mână pistolul a tras și el, dar glonțul nu și-a atins ținta și s-a lovit de asfalt.

Ulterior, Bebino și Aticu au fugit, iar Vîlceanu a sunat, după ajutor, la numărul de urgență 112. Inițial, acesta a declarat că ar fi fost împușcat în timp ce se afla în parcare fără nicio legătură cu scandalul, însă, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că, înainte să fie rănit, a coborât din mașina condusă de Alexandru Stoica, zis Aticu.

Ancheta polițiștilor ilfoveni este abia la început, urmând să se stabilească exact numele tuturor persoanelor implicate în conflict.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV| Lider interlop PERICULOS, reținut după un scandal sângeros la petrecerea unor milionari. Litrașu a fost ajutat de temuții Bebino și Aticu

EXCLUSIV | Polițiștii au descins prea târziu la interlopii înarmați care i-au măcelărit pe „prințișorii” din Tărtășești. Au găsit doar arme de jucărie

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Povestea emoționantă a câțelului care își aștepta stăpânul în ploaie la stația de metrou Unirii
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator