EXCLUSIV | Ce au pățit temuții interlopi Bebino, Litrașu și Aticu după ce i-au bătut pe „prințișorii” de la Tărtășești. Necazurile sunt la început

EXCLUSIV | Ce au pățit temuții interlopi Bebino, Litrașu și Aticu după ce i-au bătut pe „prințișorii” de la Tărtășești. Necazurile sunt la început
Publicat: 17/11/2023, 07:00

Patru dintre cei mai temuți interlopi din București au primit o veste foarte proastă din partea procurorilor din Dâmbovița, după ce, în noaptea de 25 spre 26 martie, i-au bătut pe fiii unuia dintre cei mai bogați oameni din județ. Cu toate că victimele ar fi fost convinse de Nuțu Cămătaru să nu depună plângere, anchetatorii au găsit o altă cale prin care să-i trimită pe bătăuși la închisoare.

Un scandal sângeros care a avut loc, la sfârșitul lunii martie, într-un salon de evenimente din comuna dâmbovițeană Tărtășești a provocat o adevărată undă de șoc în lumea interlopă din București și Ilfov. Răfuiala i-a pus față în față pe fiii fostului primar din localitate și pe patru interlopi deosebit de violenți, ale căror nume au fost cândva asociate cu grupările Cămătarilor și Sportivilor. Este vorba despre Marius Alecu, zis Bebino, Costel Raiciu, zis Litrașu, Alexandru Stoica, zis Aticu și Robert Costandache, care, în ultima perioadă, făceau echipă și încercau să se impună ca o grupare nouă, de sine stătătoare.

La data incidentului, aceștia au mers la un ballroom din Tărtășești, unde își serba ziua de naștere Eduard Rusu, unul dintre cei doi fii ai fostului primar din localitate, Ion Rusu, care este, totodată, unul dintre cei mai bogați oameni din județul Dâmbovița.

Bebino, Aticu, Litrașu și Costandache veniseră la invitația unui alt interlop, Ion Coporan, un apropiat al clanului Duduianu, folosit de familia Rusu ca bodyguard într-un alt ballroom, deținut în București. Un scandal izbucnit de la dedicațiile muzicale a degenerat într-o bătaie generală, în urma căreia unul dintre frații Rusu, ziși și „prințișorii de Tărtășești”, a fost rănit și a fost cusut după ce ar fi fost lovit în cap cu un baston telescopic.

După incident, bătăușii au fugit și doar Litrașu a fost prins. De altfel, acesta a și ajuns în arest, după ce i-a fost revocat controlul judiciar în care era cercetat pentru un alt scandal, cunoscut în presă drept „măcelul de la Chiajna”.

A intervenit Nuțu Cămătaru

Ulterior, au fost prinși și restul scandalagiilor, moment în care, potrivit unor surse Gândul, frații Rusu ar fi fost contactați de Nuțu Cămătaru, care i-ar fi rugat să nu depună plângere, mai ales că este nașul fiicei lui Aticu, iar Robert Costandache a făcut și el parte din vechea sa echipă.

Sursele citate au precizat că, în urma discuției cu Ion Balint, frații Rusu ar fi fost de acord să renunțe la orice acuzație. Totuși, problemele celor patru nu s-au sfârșit aici, așa cum sperau, deoarece procurorii i-au acuzat de tulburarea liniștii publice, o infracțiune pentru cercetarea căreia nu este nevoie de plângerea nimănui, iar autosesizarea autorităților este suficientă.

Ca urmare, săptămâna trecută, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari au finalizat rechizitoriul și i-au trimis pe cei patru în judecată, în stare de libertate, cu excepția lui Aticu, arestat într-un alt dosar. Pentru această infracțiune, cei patru riscă o pedeapsă de la trei luni la doi ani de închisoare sau amendă.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Temutul Bebino din Berceni, condamnat la 10 de ani de închisoare pentru un atac de tip mafiot. Rivalii acestuia nu au întârziat să profite

EXCLUSIV | Polițiștii au descins prea târziu la interlopii înarmați care i-au măcelărit pe „prințișorii” din Tărtășești. Au găsit doar arme de jucărie

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
“Am plâns pentru Vlad Pascu. Este o victimă!”. Elena Merișoreanu a șocat și tulburat România...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
MAREA DOAMNĂ a României a murit în Noaptea de Înviere: Drum lin spre cele veșnice
Noi tendințe în modă. Blugii pătați în dreptul șlițului stârnesc scandal
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Din ce sunt făcute stelele? Răspunsul l-a dat Cecilia Payne Gaposchkin în 1925