Duduienii arestați în California ar fi preluat afacerea de la celebrul fugar Romeo „Boenică”. Era o combinație sută la sută românească

Duduienii arestați în California ar fi preluat afacerea de la celebrul fugar Romeo „Boenică”. Era o combinație sută la sută românească
Publicat: 25/01/2024, 07:00

Afacerea cu carduri clonate pentru care liderul interlop Florin Duduianu a fost arestat în SUA alături de alți 47 de români, ar fi fost preluată de clanul Duduianu de la celebrul fugar Romeo Ursu, zis Boenică. Surse judiciare susțin că banii ar fi fost furați după ce un hacker din Constanța ar fi reușit să intre, în mod ilegal, în baza de date a asistenților sociali din California.   

Cunoscut în lumea interlopă sub numele de Anaser, Florin Duduianu a fugit din țară după ce fost reclamat de mai mulți interpreți de muzică de petrecere, care au spus procurorilor că bărbatul i-ar fi extorcat de sume care se ridică la nivelul sutelor de mii de euro.

Inițial, Anaser ar fi ajuns în Mexic, de unde ar fi trecut fraudulos în SUA împreună cu soția lui. Ajunși pe pământ american, cei doi soți ar fi fost arestați anul trecut după ce ar fi înșelat mai multe persoane cărora le-au vândut bijuterii din aur fals.

Dacă tinichelele vândute de Anaser făceau să pară că bărbatul s-a apucat de găinării, polițiștii din California au descoperit că, de fapt, românul era liderul unei grupări formate din zeci de imigranți ilegali proveniți din țara noastră, care fura din ajutoarele sociale ale americanilor săraci.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Gândul, că, de fapt, românii au ajuns să fure ajutoarele sociale ale americanilor după ce un hacker de origine tătară din Constanța, fugit și el în America, ar fi reușit să intre în baza de date a asistenților sociali.

Pagubă de 100 de milioane de dolari

Acolo, dobrogeanul ar fi găsit datele cardurilor pe care se virau fondurile pentru hrana săracilor, pe care, ulterior, le-a folosit ca să cloneze aceste instrumente de plată. Conform anchetatorilor, individul cumpăra lapte praf și băuturi energizante, pe care i le-ar fi vândut apoi lui Romeo Ursu, zis Boenică, la momentul respectiv exilat în Iordania, care le vindea mai departe.

Sursele Gândul au precizat că autoritățile SUA ar fi notificat partea iordaniană, care a decis expulzarea imediată a lui Boenică, deși, până atunci, ignorase complet orice demers venit din partea României.

Afacerea a fost continuată de oamenii lui Anaser până când polițiștii și procurorii americani au reușit să-i oprească, după ce ar fi apucat deja să provoace o pagubă în valoare de 100 de milioane de dolari.

CITIȚI ȘI:

STENOGRAME EXCLUSIVE. Șefii clanului Duduianu, interceptați ambiental într-o benzinărie înainte de asasinarea lui Emi Pian! ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero!”

EXCLUSIV. Cum plănuia celebrul Romeo „Boenică” să umilească, public, autoritățile din România. Pregătise un show fabulos!

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
McDonald’s va vinde, în premieră, burgeri mai mari