EXCLUSIV | După 10 ani de la moartea lui Ionuț, ucis de câini în Parcul Tei, părinții încă fac terapie. Băiatul ar fi intrat anul acesta în liceu

EXCLUSIV | După 10 ani de la moartea lui Ionuț, ucis de câini în Parcul Tei, părinții încă fac terapie. Băiatul ar fi intrat anul acesta în liceu
Mama lui Ionuț, alături de băiețelul său, într-una din fotografiile care i-au rămas amintire după moartea sa
Publicat: 21/06/2023, 10:00

Poate că timpul vindecă orice rană, dar nu și atunci când este vorba despre pierderea propriului copil. La zece ani de când băiețelul ei, Ionuț, a fost sfârtecat de câini, Andreea Anghel resimte durerea sufletească la fel de puternic ca în momentul tragediei. Durerea este cu atât mai apăsătoare cu cât, dacă trăia, zilele acestea, Ionuț ar fi susținut examenul de Evaluare Națională.

Nicio suferință sufletească nu poate egala în intensitate durerea provocată de moartea copilului. Deși anul acesta se fac zece ani de când băiețelul ei, Ionuț, a fost mâncat de viu de câinii maidanezi, pe un teren privat din apropierea Parcului Tei, Andreea Anghel are încă răni sufletești deschise.

Timp de zece ani, câți au trecut de la această dramă, împreună cu familia ei a căutat alinarea durerii în terapii de tot felul. Știau cu toții că o vindecare deplină a sufletului este imposibilă, dar au sperat măcar într-o estompare a durerii.

De-a lungul timpului, au schimbat mai mulți psihologi, au luat calea bisericii, s-au înscris în grupuri de terapie destinate părinților care au trăit tragedii similare, iar mai nou au descoperit meditația, ca soluție de a-și amorți durerea interioară.

Părinții lui Ionuț nu și-au vindecat traumele sufletești nici la zece ani de la moartea fiului lor

”Dorul de el revine mereu, nu este ca și cum ștergi cu buretele. Sunt momente în care ești mai bine și altele în care dorul revine cu toată forța. Dorul este și mai mare în anumite perioade, de exemplu de Crăciun, de Paște, de ziua lui sau în aceste zile, când ar fi dat examenul de Evaluare Națională pentru terminarea clasei a VIII-a”, ne-a spus Andreea Anghel, care va trebui să se pregătească sufletește pentru ziua de 18 august, când Ionuț ar fi împlinit 14 ani.

”Bunica a rămas cu acel sentiment de vinovăție”

Andreea, soțul său și cel de-al doilea fiu al lor sunt chinuiți de dor, dar bunica lui Ionuț trăiește, de zece ani, nu doar cu un gol în suflet, ci și cu remușcări.

Aurica Anghel este cea care ieșise în acea zi fatidică la plimbare, în Parcul Tei, cu Ionuț și Andrei, fratele său mai mare, care avea atunci 6 ani.

Aurica Anghel se simte vinovată și astăzi de tragedia în urma căreia și-a pierdut nepoțelul în vârstă de 4 ani

Faptul că și-a scăpat din ochi nepoții pe care-i avea în grijă a dus la o dramă familială, peste care bunica lui Ionuț nu a putut să treacă nici în ziua de azi.

”Bunica a îmbătrânit foarte mult, are probleme de sănătate. A rămas cu acel sentiment de vinovăție, nu are cum să fie bine”, a mărturisit Andreea Anghel.

Familia lui Ionuț vrea să pună bustul lui lângă mormânt

După ce, ani la rând, au încercat tot felul de metode care să îi ajute să depășească drama trăită, mama lui Ionuț ne-a spus că, de puțin timp, testează o nouă terapie.

”La psiholog mergem în continuare, este ceva firesc. Este greu de acceptat ce s-a întâmplat și de făcut pace cu trecutul. Am făcut terapie prin mai multe mijloace. Pot spune că simt că m-a ajutat Tetha Healing, o formă de meditație prin care se poate ajunge oarecum la o stare de liniște”, ne-a mai spus mama lui Ionuț.

Pe 2 septembrie, când se împlinesc zece ani de la moartea lui Ionuț, părinții săi vor să-i facă o comemorare la cimitir și să comande un bust pe care să-l amplaseze lângă mormânt.

Terapia Theta Healing este definită de unii specialiști ca o îmbinare între meditație și rugăciune. Cei care o practică spun că această terapie ajută în traume care s-au petrecut cu mult timp în urmă, inclusiv în perioada copilăriei, pentru că, din combinația științei cu spiritualitatea, ar putea fi identificate blocajele profunde.

La începutul anului, o femeie a fost sfâșiată de câini pe Lacul Morii

În luna ianuarie a acestui an, o dramă asemănătoare cu cea a familiei Anghel a avut loc tot în Capitală.

Ana Oros Daraban a murit în chinuri de neimaginat după ce a fost atacată de o haită de câini fără stăpân

Ana Oros Daraban a murit în chinuri de neimaginat, după ce a fost atacată de o haită de câini fără stăpân, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București.

Femeia în vârstă de 44 de ani, care lucra la Direcția de Mediu a Primăriei Capitalei, mai fusese atacată de câini, în aceeași zonă, în aprilie 2022, dar medicii au reușit atunci să îi salveze viața.

Medicii legiști au stabilit că Ana Oros Daraban a murit după ce unul dintre câinii care au atacat-o i-a secționat artera femurală.

Femeia avea numeroase răni, după ce câinii au mușcat-o de cap, de față, de mâini și de alte părți ale corpului.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO | Câinii din zona Lacul Morii, o problemă nerezolvată și după două luni de la moartea Anei Oros. „Nu au luat câinii, seara se aud numai lătrături. Mi-e frică să merg pe câmp. Este dezinteres total”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut la următoarea etapă a relației. Vedeta, în culmea...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii