EXCLUSIV | Fetele care lucrau în studiourile de videochat ale fraților Tate erau marcate ca vitele. Fuseseră tatuate cu numele „stăpânilor”

Publicat: 12/04/2022, 12:24
Actualizat: 12/04/2022, 14:28

Anchetatorii care au descins în vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate, pentru a salva o femeie din Statele Unite care ar fi fost ținută captivă de cei doi, au descoperit că britanicii aveau, în realitate, mai multe fete care făceau videochat pentru ei. Dintre acestea, o parte erau tatuate pe brațe cu mesajul în limba engleză „Owned by Tate”, care, în traducere, înseamnă „Aparțin lui Tate”.

Cunoscuți în România pentru luxul pe care îl afișau, frații Tristan și Andrew Tate ascundeau, într-un imobil închiriat în apropierea vilei lor din Pipera, mai multe studiouri de videochat.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că, într-o locație închiriată la aproximativ 500 de metri de adresa la care locuiesc și care arată ca o adevărată fortăreață, au fost descoperite patru fete, între care trei românce și una din SUA.

Anchetatorii au precizat că fiecare fată avea camera ei, unde au fost descoperite, pe lângă camere video, un număr mare de jucării erotice.

Cele două românce aveau tautat, pe brațul stâng, mesajul „Owned by Tate”, care tradus în limba română, înseamnă „Aparțin lui Tate”.

Româncele care purtau tatuajul ar fi fost reticente în fața polițiștilor și le-ar fi luat apărarea celor doi „stăpâni”, în timp a treia româncă și colega ei din SUA au spus că erau ținute împotriva voinței lor.

În acest sens, americanca Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, ar fi declarat că a fost abordată pe Facebook de Tristan Tate, care, după o scurtă perioadă, a reușit s-o convingă de faptul că este îndrăgostit de ea și a chemat-o în România. Cu toate că era implicată într-o relație, tânăra ar fi acceptat, iar fostul luptător britanic s-ar fi grăbit să-i cumpere biletul de avion.

Ajunsă în vila din Pipera a noul ei iubit, Emma Aida Gabbey a realizat că tocmai a fost victima unei înșelăciuni, în condițiile în care a primit imediat o cameră în imobilul închiriat pentru videochat.

În același timp, Tristan Tate ar fi anunțat-o că, dacă pleacă, o va găsi oriunde se va ascunde și îi va face rău. Speriată, aceasta i-a trimis un mesaj iubitului din America și i-ar fi povestit că este ținută cu forța într-o casă din România.

Procurorii au formulat acuzații de viol

Bărbatul a anunțat Ambasada SUA și a trimis locația pe care o primise de la fosta lui iubită. Autoritățile americane au înștiințat imediat Poliția Română, care, la rândul ei, a transmis mesajul către IPJ Ilfov.

Polițiștii ilfoveni au obținut imediat mandatele de percheziție și au descins împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În urma perchezițiilor, vila fraților Tate ar fi fost descoperite două pistoale și o pușcă airsoft, care nu necesită autorizare, diferite sume de bani în euro, lire sterline și lei și un număr mare de sticle de șampanie.

Locuința era plină de camere de supraveghere, iar în curte avea pază umană, în sensul în care, în curte, a fost găsit un bărbat, fost boxer de performanță.

Femeia din SUA a precizat că, în ciuda presiunilor exercitate asupra ei de cei doi britanici, nu ar fi început activitatea de videochat, cu toate că, spun sursele citate, în cameră i-ar fi fost adusă o jucărie sexuală.

Anchetatorii au bănuiala că, de-a lungul timpului, cei doi britanici ar fi racolat, prin aceeași metodă, mai multe fete pe care le-ar fi exploatat sexual în studiourile respective, dintre care unele ar fi fost aduse tocmai din Marea Britanie.

Afacerile celor doi în domeniul sexului virtual ar fi fost derulate prin firma Talisman Enterprises, cu sediul în Brașov, care ar avea, oficial, două puncte de lucru, în București și localitatea ilfoveană Dobroiești.

Dosarul a fost preluat de DIICOT – Structura Centrală, după ce, în urma cercetărilor, s-au conturat posibile infracțiuni de trafic de persoane și viol, care au deschis un dosar in rem. În consecință, frații Tristan și Andrew Tate au fost lăsați liberi, în condițiile în care, deocamdată de pe numele lor nu au fost formulate acuzații, în mod oficial.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Urdăreanu, regele cavourilor de lux. Mormântul lui are patru etaje și cartel de acces
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Emisiile de la marile companii de petrol și gaze ar putea cauza milioane de decese...