EXCLUSIV | FOTO – VIDEO – Comisarul de poliție căutat în apele Dunării, găsit mort astăzi. Era la pescuit cu mai mulți prieteni când s-a înecat

Publicat: 10/09/2022, 10:38
Actualizat: 11/09/2022, 18:00

Un comisar de poliție este căutat de sâmbătă dimineața, în apele Dunării. El era la pescuit cu mai mulți prieteni și la un moment dat a dispărut. Există suspiciunea că s-a înecat.

UPDATE 15.58Comisarul de poliție căutat în apele Dunării, găsit decedat. Bărbatul se afla la pescuit cu prietenii atunci când apele l-au înghițit. Acesta a fost găsit mort astăzi, în jurul orei 10.00, la o distanță de 6 kilometri de locul în care dispăruse.

Sâmbătă dimineața are loc o operațiune de căutare a unei persoane care a dispărut în apele Dunării, în zona localității Prundu.

În aceste momente, scafandrii din cadrul ISU Giurgiu efectuează căutări în apa Dunării, în zona localității Prundu. Un bărbat care se afla la pescuit ca un grup de prieteni a dispărut, existând riscul ca acesta să fie în apă.

Este vorba despre un comisar șef de poliție

Conform unor surse consultate de GÂNDUL, persoana dispărută este comisar șef de poliție la Secția 24 din București.

El era la pescuit, alături de mai mulți colegi.

La fața locului se află un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță și echipaje de Poliție.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase